Entiseltä Real Madridin johtajalta pyyhkeitä Gareth Balelle – ”Hän ei näytä intohimoiselta pelaajalta”

Gareth Bale siirtyi englantilaisesta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013.

Gareth Bale siirtyi englantilaisesta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013. (Kuva AOP)

Jorge Valdanon mukaan Bale ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin.

JALKAPALLO Espanjan jalkapalloliigan jättiseuran Real Madridin ex-toimitusjohtaja Jorge Valdano sanoi Onda Ceron haastattelussa, ettei madridilaisseuran kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Gareth Bale ole onnistunut riittävän hyvin.

Bale, 29, siirtyi englantilaisesta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013. Kun Cristiano Ronaldo siirtyi Realista italialaisen Juventuksen riveihin viime kesänä, monet odottivat walesilaisen astuvan portugalilaisen saappaisiin ja olevan entistäkin tehokkaampi.

– Bale on erinomaista tasoa, mutta hän katoaa ja osoittaa vähemmän intohimoa kuin muut pelaajat. Bale on pelaaja, joka taistelee kehoaan vastaan. Hän ei näytä intohimoiselta pelaajalta, Valdano sanoi Goal.comin siteeraamassa jutussa.

– Hän tuli täyttämään Cristianon jättämää aukkoa, eikä hän ole tehnyt sitä. Se, joka on täyttänyt tyhjän aukon, on Vinicius, ex-Real-pomo sanoi viitaten brassilupaukseen, joka on saanut paljon vastuuta tällä kaudella.

Benzema on Real Madridin tärkein pelaaja yhdessä Ramosin ja Modricin kanssa

Valdano antoi samalla kehut Real Madridin hyökkääjälle Karim Benzemalle, joka on ollut huikeassa iskussa viime aikoina.

– Benzemalla menee nyt fantastisesti. Hän on silkinpehmeä pelaaja, joka on hienostunutta tasoa. Itseluottamus on tehnyt hänestä vaarallisen, Valdano analysoi.

– Vihellykset ovat vaihtuneet aplodeihin, ja juuri nyt hän on joukkueen tärkein pelaaja yhdessä Sergio Ramosin ja Luka Modricin kanssa. Benzema on uransa parhaassa hetkessä.

Yksi pelaaja, joka on Real Madridissa viime aikoina saanut erittäin vähän vastuuta, on Isco, 26. Hän on pelannut madridilaisseurassa vuodesta 2013 lähtien.

Viime aikoina lehtijutut ovat vieneet taituria ulos Real Madridista, joka on tiettävästi valmis myymään keskikenttäpelaajansa. Lehtispekulaatioiden mukaan muun muassa italialainen Juventus on kiinnostunut Iscosta.

– On yllättävää, että Madrid hylkää Iscon kaltaisen resurssin, Valdano kommentoi.

Lue myös: Entinen Real Madrid -pomo – ”Mourinho paukuttaa omia henkseleitään ja se on paha virhe valmentajalle”

Kommentoi Facebookissa