Chelseasta lähtenyt Fàbregas – ”Jorginho on Maurizio Sarrille kuin oma poika”

Cesc Fàbregas kertoo, miksi hän vaihtoi Chelsean paidan AS Monacon peliasuun.

Cesc Fàbregas kertoo, miksi hän vaihtoi Chelsean paidan AS Monacon peliasuun. (Kuva AOP)

Cesc Fàbregas halusi itselleen säännöllistä peliaikaa ja uuden tavoitteen.

JALKAPALLO Englantilaisesta Chelseasta Ranskan liigassa pelaavan AS Monacon riveihin talvella siirtynyt Cesc Fàbregas kertoi, miksi hän lähti lontoolaisseurasta.

Fàbregas antoi suoraan ymmärtää, ettei hänelle ollut enää tilaa Chelseassa sen jälkeen, kun seuran uusi päävalmentaja Maurizio Sarri toi seuraan luottopelaajakseen Jorginhon.

– Pidän uuden tavoitteen saamisesta. Minulle on koko ajan tärkeää saada uusi tavoite päähäni, Fàbregas sanoo Goal.comin mukaan.

– Olin Chelseassa. Olisin voinut jatkaa sopimustani ja pysyä siellä, mutta sinne tuli uusi valmentaja, jolla oli mukanaan pelaaja, joka oli hänelle kuin oma poika.

– Minun oli vaikea pelata jokaista peliä, ja sen haluan tehdä. Rakastan jalkapalloa. En halua vain olla onnellinen siitä, että pelaan Chelseassa.

Fàbregas, 31, aloitti ammattilaisuransa Chelsean paikallisvastustajan Arsenalin paidassa. Hän edusti kotimaansa FC Barcelonaa 2011–2014, minkä jälkeen hän edusti Chelseaa.

Fàbregas teki ensiesiintymisensä Espanjan maajoukkueessa vuonna 2006. Maajoukkuepaidassa hänellä on vyöllään maailmanmestaruus ja kaksi Euroopan mestaruutta.

Fàbregas ja muut Monaco-pelaajat saavat olla parhaimmillaan, jos he mielivät ottaa pisteitä seuraavasta Ligue 1 -pelistään. He kohtaavat seuraavassa ottelussaan vieraskentällä Paris Saint-Germainin, joka on ollut täysin ylivoimainen Ranskassa kaudella 2018–2019.

Vedonlyönnin kertoimien valossa PSG on suursuosikki lyömään Monacon. Esimerkiksi LeoVegas tarjoaa PSG:n voitolle kertoimeksi 1,47, kun taas Monacon voiton kerroin on peräti 6,00. Tasapelin kerroin on 5,00.

Lue myös: Eden Hazard tunnustautuu futislegendan kannattajaksi – ”Jalkapallo tarvitsee Zidanea”

Kommentoi Facebookissa