Eden Hazard tunnustautuu futislegendan kannattajaksi – ”Jalkapallo tarvitsee Zidanea”

Zinedine Zidane voitti Real Madridissa peräti kolmesti Mestarien liigan valmentaessaan joukkuetta ensimmäisen kerran.

Zinedine Zidane voitti Real Madridissa peräti kolmesti Mestarien liigan valmentaessaan joukkuetta ensimmäisen kerran. (Kuva AOP)

Chelsean tähtipelaaja on tyytyväinen siihen, että Zinedine Zidane on palannut valmentajaksi.

JALKAPALLO Englantilaisen Chelsean kirkkain tähti Eden Hazard kertoi RMC Sportin haastattelussa, mitä hän on mieltä siitä, että futislegenda Zinedine Zidane palasi Espanjan jalkapallojätin Real Madridin peräsimeen.

Zidane voitti Real Madridissa La Ligan ja peräti kolmesti Mestarien liigan, kun hän valmensi joukkuetta ensimmäisen kerran 2016–2018. Viime kauden jälkeen Zizou jätti valkopaidat, mutta palasi yllättäen madridilaisten peräsimeen kesken kuluvan kauden.

– En ole Real Madridin pelaaja, mutta Zidanen kannattajana olen hyvin onnellinen siitä, että hän on palannut, koska jalkapallo tarvitsee Zidanea, 28-vuotias Hazard sanoi.

– Se on hyvä Realille, se on hyvä Realin kannattajille. Mutta muille joukkueille se on sitä vähän vähemmän, koska Real Madrid voittaa paljon Zinedine Zidanen kanssa. Tästä tulee siis vaikeaa.

Huhut ovat vieneet Hazardia Real Madridiin, mutta Chelsea-tähti ei halua kommentoida omaa jatkoaan.

– Tulevaisuuteni ei ole mitään sellaista, mistä haluan puhua juuri nyt.

Hazardin ja Chelsean välinen sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen. Näin ollen lontoolaisseura myynee belgialaisen, jos tämä ei suostu tekemään jatkosopimusta. Hazard siirtyi ranskalaisesta Lillestä Chelsean riveihin vuonna 2012.

Lue myös: Entinen Real Madrid -tähti – ”Messi on lahjakkaampi, Ronaldo kunnianhimoisempi”

Kommentoi Facebookissa