Entinen Real Madridin pomo ei näe vaihtoehtoja – ”Gareth Balen on mahdotonta jäädä”

Gareth Bale siirtyi englantilaisesta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013.

Gareth Bale siirtyi englantilaisesta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013. (Kuva AOP)

Calderonin mukaan Balen kannattaa lähteä Real Madridista, jos walesilainen saa hyvän tarjouksen muualta.

JALKAPALLO Futistähti Gareth Balen kannattaa lähteä Espanjan La Ligan Real Madridista, jos tarjous tulee hyökkääjän pöydälle. Tätä mieltä on madridilaisseuran ex-puheenjohtaja Ramon Calderon, joka avasi BBC:n haastattelussa Balen tilannetta Zinedine Zidanen valmentamassa Realissa.

– Zidane ei pidä hänestä; se on suhde, joka tulee päättymään. Näyttää siltä, että tämä oli hänen viimeinen pelinsä Real Madridissa, Calderon sanoi sen jälkeen, kun madridilaisseura oli hävinnyt kauden päätöspelinsä Real Betisille.

Zidane lähti Real Madridista yllättäen viime kauden jälkeen. Ranskalainen palasi niin ikään yllättäen peräsimeen kesken kauden 2018–2019.

– Kun Zidane lähti viime vuonna, hän ajatteli, että oli tärkeää pitää Cristiano Ronaldo ja myydä Bale, ja he päättivät olla toimimatta niin. Näyttää siltä, että hänen on mahdotonta olla siellä valmentajan takia ja siksi, minkälainen suhde hänellä on faneihin. He ovat sitä mieltä, ettei hän ole sitoutunut, ja se on ongelma.

Balen kannalta olisi parempi siirtyä

Huhut ovat vieneet Balea takaisin Valioliigaan, jossa hän edusti Tottenhamia ennen siirtoaan Real Madridiin vuonna 2013. Lehtispekulaatioissa Baleen on yhdistetty muun muassa Manchester United, joka jäi päättyneellä kaudella sarjassa kuudenneksi.

– Hänen kannaltaan olisi parasta siirtyä. Hänen pitäisi käyttää mahdollisuus, jos sellainen tulee. Ehkä hän menee lainaksi. Se on ongelma, kun valmentaja ja pelaaja eivät tule toimeen. Silloin pitää katsoa jokaista vaihtoehtoa, jotta ratkaisu löytyy.

– Ongelma on palkka. Se on korkea palkka. Hän ei ole ollut onnekas Madridissa alusta alkaenkaan. Siirtokorvauksen takia fanit ajattelivat, että hän olisi parempi kuin Cristiano, ja se oli todellakin mahdotonta. Tämä on avioero, jota on vaikea ratkaista. He löytävät lainan tai ehkä siirron pienellä rahasummalla.

Vedonlyöntiin tarjottujen kertoimien perusteella ManU on suursuosikki Balen uudeksi seuraksi. Esimerkiksi Unibet tarjoaa kertoimeksi vain 1,60 sille, että Bale siirtyy ManU-paitaan ennen ensi kauden alkua.

Kerroin sille, että Bale jää Real Madridiin, on 4,00. Unibetin Gareth Bale -vedonlyönnin kertoimet ovat Tottenhamille 6,00 ja saksalaiselle Bayern Münchenille 10,00.

Lue myös: Jalkapallokentillä kuohuu – Juventus ja Bayern München antamassa potkut valmentajilleen

Kommentoi Facebookissa