Ex-tähtipelaaja puntaroi pelaajakauppoja – ”Sancho vai Bale? Manchester Unitedilla on varaa molempiin”

Gareth Bale viihtyy omien sanojensa mukaan hyvin madridilaisseurassa.

Gareth Bale viihtyy omien sanojensa mukaan hyvin madridilaisseurassa. (Kuva AOP)

Rio Ferdinandin mielestä ManU:n kannattaa hankkia sekä Jadon Sancho että Gareth Bale.

JALKAPALLO Englannin Valioliigan jättiseuran Manchester Unitedin kannattaa yrittää hankkia sekä Jadon Sancho että Gareth Bale, ilmoittaa manchesterilaisseuran ex-tähtipelaaja Rio Ferdinand.

Sancho, 18, edustaa saksalaista Borussia Dortmundia ja Bale, 29, espanjalaista Real Madridia.

– Sancho vai Bale? Ottaisin molemmat! Manchester Unitedilla on varaa molempiin, Ferdinand sanoi TalkSPORTin haastattelussa.

Ferdinand kuitenkin näkee Sanchon ja Balen roolit erilaisina.

– He ovat eri pelaajia. Heitä ei voi verrata. Yksi on uransa alussa, toinen on toisessa päässä uraansa. Sancholla on valtavasti potentiaalia. Hän voi olla mitä tahansa hän haluaa. Ja mitä tulee Gareth Baleen, kun puhutaan hienoista hetkistä nykyfutiksessa, tärkeistä maaleista tärkeissä peleissä, hän on siinä mielessä siellä.

Borussia Dortmund on tiettävästi hyvin tyytyväinen Sanchoon, mutta Real Madrid on lehtitietojen mukaan kyllästynyt Balen ailahtelevaisiin otteisiin ja valmis myymään hyökkääjän.

Real Madridin kannattajien pitäisi suudella Balen jalkoja

– Jos olisin joku Real Madridissa ja miettisin mestaruuksia, joita olemme voittaneet silloin, kun hän on ollut siellä, olisin iloinen, Ferdinand pohtii.

– Jos olisin joku, joka etsii pelaajaa juuri nyt ja hän olisi saatavilla, ottaisin Gareth Balen, jos hinta olisi oikea. Mutta tämä on kiinni Garethista, eikö olekin, Englannin ex-maajoukkuepelaaja sanoi viitaten siihen, että Bale omien sanojensa mukaan viihtyy hyvin madridilaisseurassa.

Real Madridin kannattajat ovat viheltäneet ahkerasti Balelle, jonka agentti Jonathan Barnett puolusti Sky Sportsin haastattelussa suojattiaan.

– Tämä sukupolvi Real Madridin faneja tulee puhumaan Garethin maaleista tulevat vuodet. Suoraan sanottuna heidän pitäisi hävetä itseään. Gareth ansaitsee mitä suurimman kunnioituksen. Se tapa, jolla Realin fanit ovat kohdelleet häntä, on täysin häpeällistä.

– Kuuden Espanjassa viettämänsä vuoden aikana hän on voittanut kaiken. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Kyseisten fanien pitäisi suudella hänen jalkojaan.

Bale siirtyi Real Madridiin vuonna 2013. Hän on voittanut madridilaisseuran riveissä kerran LaLigan ja Copa del Reyn sekä Mestarien liigan peräti neljästi.

Lue myös: Jose Mourinho flirttaili ajatuksella LaLigaan palaamisesta – ”Se on ikoninen seura”

Kommentoi Facebookissa