Jose Mourinho flirttaili ajatuksella LaLigaan palaamisesta – ”Se on ikoninen seura”

Jose Mourinho on vapaa siirtymään uuteen joukkueeseen sopivan tarjouksen saadessaan.

Jose Mourinho on vapaa siirtymään uuteen joukkueeseen sopivan tarjouksen saadessaan. (Kuva AOP)

Jose Mourinho ei panisi pahakseen paluuta tällä kaudella kompastelevaan Real Madridiin.

JALKAPALLO Portugalilainen huippuvalmentaja Jose Mourinho kertoi BeIN SPORTSille, että hän on valmis työskentelemään seuraavaksi seurassa, jossa hän on aiemmin valmentanut.

Mourinho sai joulukuussa potkut Manchester Unitedista, jota hän ehti valmentaa vuodesta 2016 asti. Näin ollen portugalilainen on vapaa siirtymään uuteen joukkueeseen sopivan tarjouksen saadessaan.

– Menisinkö seuraan, jossa olen ollut aiemmin? Jos olen sitä mieltä, että kyseessä on oikea seura, jossa on oikea rakenne ja oikeanlainen kunnianhimo, minulla ei ole mitään ongelmia, Mourinho sanoi.

Huhut ovat vieneet Mourinhoa espanjalaiseen Real Madridiin, joka on ollut pahoissa vaikeuksissa LaLigassa kaudella 2018–2019. Mourinho teki Real Madridissa töitä 2010–2013.

– Mielestäni se on todellinen syy ylpeyteen, kun seura, jossa on aiemmin tehnyt töitä, haluaa sinut takaisin. Se on ikoninen seura. Olen sitä mieltä. He ovat voittaneet 13 Mestarien liigan mestaruutta.

Mourinho kertoi, että hän jossittelee vain aikaansa manchesterilaisseurassa.

– Mutta kaikista muista seuroista minulla on paras mahdollinen tunne eli se, että annoin kaikkeni.

Real Madridilla on enemmän kosiskelijoita kuin Julia Robertsilla

Real Madridin päävalmentaja Santiago Solari innostui vitsailemaan lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin madridilaisseuraan muita valmentajia vievistä huhuista.

– Tällä seuralla on ja on ollut enemmän kosiskelijoita kuin Julia Robertsilla. Mielestäni tämä näyttää aika normaalilta.

Real Madridin arkkivihollinen FC Barcelona johtaa LaLigaa ylivoimaisesti. Lisäksi Barca pudotti Real Madridin Copa del Reystä. Viimeksi tällä viikolla Ajax nöyryytti madridilaisia ja pudotti heidät tylysti Mestarien liigasta.

– Tämä on sekoitus eri asioita. Tämä on osa työtämme, kehittää niitä juttuja, joita pitää kehittää. Joskus pallo osuu tolppaan ja menee sisään, ja joskus se kimpoaa pois. Näillä pelaajilla on kokemusta ja luonnetta. Kun emme voita, emme ole onnellisia, koska haluamme aina voittaa, Solari sanoi.

Lue myös: Real Madrid -legenda nuoresta brassilupauksesta – ”Vinicius Junior on lahjakas, mutta…

Kommentoi Facebookissa