Erikoiskoulutetut poliisit raivasivat muovipullopommeja – ”Tekijät ovat yksittäisiä nuoria henkilöitä”

Poliisi löysi viikonlopun aikana niin sanottuja muovipullopommeja.

Poliisi löysi viikonlopun aikana niin sanottuja muovipullopommeja. (Kuva AOP)

Muovipulloon tehdyssä pullopommissa on voimakkaasti syövyttävää ainetta ja erittäin kova paine.

PULLOPOMMIT Länsi-Uudenmaan poliisin Twitter-tilillä tiedotettiin viikonlopun aikana Espoon Kilonpuiston alueelta löytyneistä pullistuneista niin sanotuista muovipullopommeista. Länsi-Uudenmaan erikoiskoulutetut poliisit raivasivat ne turvallisesti, mikä aiheutti voimakkaita räjähdysmäisiä ääniä.

Poliisille on tullut muitakin ilmoituksia asiaan liittyen eilisen päivän aikana Kilon alueelta. Poliisi on tietoinen asiasta ja tutkii tapahtumia.

– Pullopommeja ja niiden valmistukseen tarvittavia tarvikkeita on löytynyt kyseiseltä alueelta. Poliisi epäilee, että tekijät ovat yksittäisiä nuoria henkilöitä. Haluammekin muistuttaa, että tämänkaltaisista teoista voi tulla seuraamuksia myös nuorille, kertoo rikosylikonstaapeli Jonna Arifullen Länsi-Uudenmaan poliisista.

Räjähtämättömässä muovipulloon tehdyssä pullopommissa on voimakkaasti syövyttävää ainetta ja erittäin kova paine, eikä siihen pidä koskea. Mikäli havaitset kyseisiä muovipulloja ja tai niiden valmistamiseen tarvittavia tarvikkeita, ota yhteyttä poliisiin.

Lue myös: Nuoriso heitteli nuotioihin aerosolipulloja – poliisi varoittaa räjähtämisvaarasta

Kommentoi Facebookissa