Etsintäkuulutettu huumekuski pakeni poliisia – ajoi päin punaisia ja törmäsi nelihenkisen perheen autoon

Kuljettaja sekä matkustaja yrittivät vielä kolarin jälkeen jalkaisin karkuun, mutta heidät saatiin kiinni.

Kuljettaja sekä matkustaja yrittivät vielä kolarin jälkeen jalkaisin karkuun, mutta heidät saatiin kiinni. (Kuvituskuva Fotolia)

Tunnukseton poliisipartio oli auton perässä pysäytysvalo ja hälytysäänet päällekytkettyinä.

LIIKENNETURVALLISUUS Tampereella Lahdenperänkadun ja Lempääläntien risteyksessä tapahtui lauantaina klo 17.33 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina kaksi henkilöautoa. Tilannetta edelsi tapahtumaketju, jossa tunnukseton poliisipartio oli törmäyksen aiheuttaneen auton perässä pysäytysvalo ja hälytysäänet päällekytkettyinä.

Onnettomuuden aiheuttanut kuljettaja ajoi päin punaista ja hidastamatta risteykseen, ja törmäsi toisen henkilöauton keulaan. Toinen osapuoli ajoi risteykseen vihreän valon palaessa. Pakenevan ajoneuvon kuljettaja oli ennen törmäystä aiheuttanut jo muuallakin Hatanpään alueella vaaratilanteita, muun muassa ylinopeutta käyttäen ja päin punaisia ajaen.

Törmäyksen aiheuttaneen ajoneuvon kuljettaja sekä matkustaja yrittivät vielä kolarin jälkeen jalkaisin karkuun, mutta heidät saatiin kiinni. Auton kuljettaja oli etsintäkuulutettu, toisessa autossa oli nelihenkinen perhe. Ambulanssihenkilöstö tarkasti kolariosapuolten vammat, autot vaurioituivat korjauskelvottomiksi.

Asian tutkinta on alkuvaiheessa, alustavia rikosnimikkeitä ovat muun muassa törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, liikennerikkomus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, vammantuottamus ja virkamiehen vastustaminen.

Lue myös: Suojatie on vaarallinen lapsille ja iäkkäille jalankulkijoille – ”Uhreista joka viides menehtyi suojatiellä”

Kommentoi Facebookissa