Ex-joukkuekaveri jyrähtää – ”Real Madrid on tehnyt Balesta syntipukin kaikille ongelmilleen”

Huhujen mukaan Valioliigan jättiseurat Manchester United ja Chelsea ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta ostaa Gareth Bale Real Madridilta.

Huhujen mukaan Valioliigan jättiseurat Manchester United ja Chelsea ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta ostaa Gareth Bale Real Madridilta. (Kuva AOP)

Berbatovin mielestä Balen kannattaa vakavasti harkita madridilaisseurasta lähtemistä.

JALKAPALLO Bulgarialainen futislegenda Dimitar Berbatov kommentoi Betfairin sivustolla huhuja, joiden mukaan hänen ex-joukkuekaverinsa Gareth Bale saattaa olla lähtökuopissaan.

Bale, 29, siirtyi vuonna 2013 nykyiseen seuraansa espanjalaiseen Real Madridiin englantilaisesta Tottenhamista, jossa hän pelasi yhdessä Berbatovin kanssa. Bale on voittanut Real Madridin paidassa muun muassa LaLigan ja neljä Mestarien liigan mestaruutta, mutta huhut ovat vieneet walesilaista jatkuvasti ulos madridilaisjätistä.

– Toinen tällä viikolla liikkeellä oleva huhu on, että Gareth Bale on tekemässä paluun Valioliigaan, ja se olisi hienoa kaikille, Betfair kertoo Berbatovin sanoneen.

– Bale näyttää saavan niskoilleen syyt kaikesta, mikä menee pieleen Real Madridissa, mikä on epäreilua. Jos katsotaan hänen tilastojaan, hän suoriutuu yhä, mutta hänestä on jostain syystä tullut syntipukki. Ja jos pelaajana ei koe olevansa arvostettu, sitten pitää jatkaa matkaa.

Minne Bale voisi mennä?

Vuonna 2013 Real Madrid pulitti Balesta silloisen ME-korvauksen, joten madridilaisseura tuskin on halvalla valmis luopumaan pelaajastaan. Berbatov tietää, ettei monella seuralla ole varaa hänen ex-joukkuekaverinsa palveluksiin.

– Mihin hän voisi mennä? Tässä on tietysti ensiksi kyse rahasta, Berbatov sanoo.

– En ole varma, onko Spursilla varaa yli 100 miljoonan punnan pelaajaan, mutta Bale on maailmanluokan lahjakkuus, joka voisi pelata missä tahansa. Olisi hienoa nähdä hänet takaisin.

Bale edusti Tottenhamia 2007–2013. Ammattilaisuransa ensimmäisen kauden 2006–2007 hän pelasi Southamptonissa.

Huhujen mukaan Valioliigan jättiseurat Manchester United ja Chelsea ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta ostaa Bale Real Madridilta ensi kesänä.

Lue myös: Atletico Madrid -pomo kuittasi Cristiano Ronaldolle – ”Hän ei ole voittanut viittä Mestarien liigan mestaruutta”

Kommentoi Facebookissa