Finlayson Art Area -taidetapahtumaan pääsevät myös koirakaverit – kunhan käyttäytyy kiltisti

Kulttuurikoira Pelle valvoo Rosa Liksomin maalausta.

Kulttuurikoira Pelle valvoo Rosa Liksomin maalausta. (Kuva Finlayson Art Area)

Ilmaistapahtuman omana maskottina on Pelle-koira, joka työskentelee alueella joka viikko.

TAIDETAPAHTUMA Finlayson Art Area on suuri taidetapahtuma Tampereen keskustassa, Finlaysonin alueella. Näyttelyt sijaitsevat sekä ulkona, kujilla ja piha-alueilla, että sisällä galleriatiloissa.

Kaikkiin näyttelyihin pääsee sisään myös koiran kanssa. Ainoana kriteerinä on, että koira käyttäytyy kiltisti ja kulkee hihnassa. Henkilökunnalta voi tarvittaessa pyytää karvakaverille vesikulhon janon yllättäessä.

Taidetapahtuman omana maskottina on Pelle-koira, joka oli ahkerasti mukana jo näyttelyjen rakentamisvaiheessa ja katujen maalaamisessa. Pelle on rodultaan Finlaysonin alueen kulttuurikoira, siinä on bokseria ja saksanpaimenkoiraa. Pelleä näkee valvomassa näyttelyjä viikoittain isäntänsä Jonas von Mattin kanssa.

Taidetapahtumassa mukana on myös Hannu Palosuon näyttely.
Taidetapahtumassa mukana on myös Hannu Palosuon näyttely. (Kuva Finlayson Art Area)

Finlayson Art Arean tuottaa Grafiikanpaja Himmelblau ja mahdollistaa alueen kiinteistöt omistava Varma. Taidetapahtuma toteutetaan nyt neljännen kerran. Kesällä 2018 mukana ovat muun muassa Elina Brotherus, Anssi Kasitonni, Pekka Kauhanen ja Rosa Liksom.

Näyttelyt ovat avoinna 26.8. asti ti–pe 11–18 ja la–su 12–18. Näyttelyihin on maksuton sisäänpääsy niin ihmisiltä kuin koirilta.

Lue myös: Kultarannan veistosnäyttelyssä on esillä naisfiguureita – mukana muotokuvia ja fantasiahahmoja

Finlayson Art Area 2018

Jasmin Anoschkin – Elina Brotherus – Rut Bryk – Pälvi Hanni – Anssi Kasitonni – Pekka Kauhanen – Jonna Kina – Rosa Liksom – Pekka Luukkola – Lars Nyberg – Hannu Palosuo

Kommentoi Facebookissa