Häirikkö löi tuntemattomia ihmisiä kadulla – tönäisi myös nelivuotiasta lasta

Poliisi sai hälytyksen miehestä, joka oli käynyt käsiksi vastaantulijoihin Vantaalla.

Poliisi sai hälytyksen miehestä, joka oli käynyt käsiksi vastaantulijoihin Vantaalla. (Kuva AOP)

Tuntomerkkien perusteella tekijä tunnistettiin nopeasti ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

PAHOINPITELY Poliisi sai hälytyksen miehestä, joka oli käynyt käsiksi vastaantulijoihin Vantaalla Hiiripolulla kevyenliikenteen väylällä sunnuntaina aamupäivällä.

Toinen ilmoittajista, keski-ikäinen mies, kertoi olleensa liikkeellä kahden leikki-ikäisen lapsensa kanssa Vesitornin lähettyvillä, kun hänelle täysin tuntematon vastaan tullut mies oli yllättäen lyönyt kaksi kertaa. Toinen lyönneistä oli mennyt ohi, toinen oli osunut päähän. Tämän jälkeen mies oli vielä tönäissyt asianomistajan mukana ollutta neljävuotiasta lasta.

Toinen ilmoittaja, keski-ikäinen nainen kertoi, että oli ollut odottamassa linja-autoa Talvikkitien pysäkillä, kun yllättäen takaa oli tullut joku mies ja huitaissut häntä korvalle. Nainen kaatui lyönnin seurauksena ja hänen matkapuhelimensa putosi maahan ja rikkoutui.

Asianomistajien antamien tuntomerkkien perusteella tekijä tunnistettiin nopeasti ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä hieman myöhemmin samana päivänä. Vuonna 1987 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen vastaavaan tekoon Vantaalla pari päivää aikaisemmin, jolloin hän oli lyönyt ohi pyöräillyttä naista elintarvikkeita sisältävällä muovikassilla päähän.

Miestä epäillään useista pahoinpitelyistä.

Lue myös: Mies pahoinpiteli avopuolisoaan useasti teräaseella – puukolla korvaan, silmästä onneksi ohitse

Kommentoi Facebookissa