Henkilöauto törmäsi varastorakennukseen ja syttyi palamaan – kaksi nuorta aikuista menehtyi

Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan sekä kuolemansyyntutkinnan. (Kuvituskuva Poliisi)

Paikalle osunut sivullinen yritti auttaa ja sammuttaa tulipaloa omalla käsisammuttimellaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Lounais-Suomen poliisi tutkii Loimaalla tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa menehtyi kaksi nuorta aikuista. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena sekä kuolemansyyntutkintana.

Kahteen kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui lauantaina hieman ennen kello 23 Hannunkadun ja Varastokujan risteyksessä Loimaalla. Henkilöauto törmäsi varastorakennuksen seinään ja syttyi palamaan. Autossa oli kaksi nuorta aikuista, jotka molemmat menehtyivät onnettomuudessa.

Paikalle osunut sivullinen yritti auttaa ja sammuttaa tulipaloa omalla käsisammuttimellaan. Auto oli kuitenkin pahasti vaurioitunut, eikä tuli ollut hallittavissa.

– Paikalle tullut pelastuslaitos sammutti tulipalon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä onnettomuuden uhrien osalta. Paikalle saapui myös runsaasti nuorisoa ja paikalle järjestettiin kriisiapua, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen.

Poliisi suoritti tapahtumapaikalla paikkatutkintaa ja teknistä tutkintaa yön aikana. Asiasta on myös ilmoitettu onnettomuustutkintakeskukselle. Poliisi epäilee, että törmäystä on edeltänyt suuri tilannenopeus. Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan sekä kuolemansyyntutkinnan.

Lue myös: Henkilöauto törmäsi edellä ajaneeseen matkailuautoon – molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan

Kommentoi Facebookissa