Henri Kontisen ässäsyöttö päätti pelin Shanghaissa – jo neljäs turnausvoitto tällä kaudella

Henri Kontinen jatkaa myös nelinpelirankingin maailmanlistan ykkösenä.

Henri Kontinen jatkaa myös nelinpelirankingin maailmanlistan ykkösenä. (Kuva AOP)

Tennistähtemme nähdään nelinpeliparinsa John Peersin kanssa Suomessa tällä viikolla.

TENNIS Shanghain tennisturnauksen ykkössijoitettu parivaljakko Henri Kontinen ja John Peers voittivat ATP-turnauksen nelinpelin. Kontinen jatkaa myös nelinpelirankingin ykkösenä.

Viime viikolla Kontinen ja Peers voittivat ATP-turnauksen Pekingissä, kaiken kaikkiaan Shanghain voitto on heille neljäs turnausvoitto tällä pelikaudella, muut voitot tulivat Australiassa ja Washingtonissa. Viime vuonna kaksikko hävisi loppuottelun Shanghaissa.

Tänä vuonna Shanghaissa Henri Kontinen ja John Peers tarvitsivat vain 69 minuuttia kaataakseen parin Lukasz Kubotin Puolasta ja Marcelo Melon Brasiliasta, lukemat olivat 6–4, 6–2. Viimeiset pisteet iski 27-vuotias Henri Kontinen läpisyötöllä eli ässällä.

– Aion ehdottaa ATP:lle, että Kiinassa järjestettäisiin enemmän turnauksia. Aina kun olen pelannut Kiinassa, olen ollut finaalissa, Henri Kontinen viihdytti yleisöä haastattelussaan voiton jälkeen.

Tulevalla viikolla Henri Kontinen ja John Peers nähdään myös Suomessa. He pelaavat Tennisliigan nelinpeliottelun HVS-Tenniksen edustajina Helsingissä torstaina Talin tenniskeskuksessa.

Kommentoi Facebookissa