HIFK ja Jukurit jatkavat vielä kauttaan

Kuva Fotolia

HIFK voitti Pelicansin kolmannessa jatkoerässä 2-1, TPS Tapparan jatkoerässä 2-1 ja Jukurit löi Kärpät 5-2.

JÄÄKIEKKO HIFK:n ja Lahden Pelicansin välisestä jääkiekon SM-liigan neljännestä puolivälieräottelusta tuli tiistaina loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa todellinen trilleri. HIFK voitti lopulta vasta kolmannessa jatkoerässä maalein 2-1.

Ratkaisu syntyi, kun Kristian Vesalaisen tuima rannelaukaus painui verkkoon. Vesalainen on saanut paljon arvostelua tehottomuudestaan, mutta nyt hän teki kauden tärkeimmän maalinsa. Kello pysähtyi aikaan 104.25.

HIFK otti pakkovoiton. Tappiolla se olisi lähtenyt kesälomille.

Pelicans johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1. Sarja jatkuu torstaina Lahdessa.

Mikkelin Jukurit on vielä elossa jääkiekon SM-liigan pudotuspeleissä. Se hoiteli tiistaina ensimmäisen katkon paikan kunnialla.

Jukurit pelasi väkevän kotiottelun tiistaina ja kaatoi Kärpät 5-2. Samalla Jukurit sai vielä lisäaikaa, sillä ottelusarja on nyt tilanteessa 1-3 Kärpille.

– Näki jo aamulla, että oli hyvä ja energinen aamujää, Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen sanoi.

– Pojat olivat henkisesti läsnä ja oli kyllä täysin meidän ensimmäinen erä. Olimme siinä pelin päällä täysin, Jokinen jatkoi.
Kärpät johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Torstaina sarja jatkuu Oulussa.

TPS tasoitti tiistaina SM-liigan puolivälieräsarjan Tapparaa vastaan 2-2:een. TPS voitti Turussa jatkoajalla maalein 2-1.

TPS:n sankariksi nousi puolustaja Casimir Jürgens. Hän ratkaisi ottelun ensimmäisen jatkoerän puolivälin jälkeen.

– Siitä olen erityisen ylpeä, miten tultiin tuohon jatkoajalle. Pelasimme rohkeasti, eikä lähdetty roiskimaan kiekkoa. Paikkoja oli ja lopulta sitten saatiinkin maali, TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen iloitsi.

Ottelusarja jatkuu torstaina Tampereella.

Lue myös: Huuhkajat voitti Viron – Markku Kanervan jatkosta ei tietoa

Kommentoi Facebookissa