HJK:lla vaikeaa Veikkausliigassa – Honka nousi tasapisteisiin

HJK juhlii maalia Veikkausliigassa

HJK juhlii maalia Veikkausliigassa. (Kuva AOP)

HJK jäi tasapeliin FC Lahden kanssa, joten KuPS jatkaa Veikkausliigan kärjessä.

JALKAPALLO Veikkausliigan kauteen ylivoimaisena suosikkina lähtenyt HJK pelasi torstaina toisen perättäisen voitottoman ottelunsa. Vierailija FC Lahti taisteli Helsingissä 1-1 -tasapelin.

Eetu Vertainen maalasi HJK:n 8. minuutilla johtoon rankkarin jälkeisestä tilanteesta. Osuma oli nuorelle lupaukselle kauden ensimmäinen. kauden ensimmäinen.

FC Lahti puolusti uhrautuvasti, eikä HJK saanut enempää maaleja, vaikka painoi päälle. Lopulta FC Lahti nousi 84. minuutilla tasoihin. Kari Arkivuo teki hienon esityön ja Dimitry Imbongo ampui pallon maaliin. Imbongolle maali oli kauden ensimmäinen.

HJK olisi voitolla noussut sarjan kärkipaikalle, mutta tasapelin myötä se jatkaa kolmantena. KuPS ja FC Inter ovat kaksi pistettä edellä. Tosin HJK on pelannut yhden ottelun kärkijoukkueita vähemmän.

Juttuvinkki: Totta se on, Suomi oli mukana Moskovan 1980 olympiajalkapalloturnauksessa!

Turussa FC Honka haki odotetun voiton sarjanousija TPS:stä. Demba Savage teki voittomaalin 57. minuutilla. Viitisen minuuttia myöhemmin osui vielä Jean Marie Dongou, jolle maali oli jo kauden viides.

Honka nousi sarjassa neljänneksi ja nyt tasapisteissä HJK:n kanssa. Honka ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua.

Valmentajaa tällä kaudella jo vaihtanut sarjanousija TPS on toiseksi viimeisenä. Seitsemästä ottelustaan turkulaisryhmä on voittanut vain yhden.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Kärkipaikka vaihtui Veikkausliigassa – HIFK:n noste jatkuu

Kommentoi Facebookissa