HJK:lle käsittämätön emämunaus ja käsittämätön tappio

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela sanoo töiden jatkuvan.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela sanoo töiden jatkuvan. (Kuva AOP)

HJK:n maalivahti esitti emämunauksen. KPV kiitti ja voitti 2-1.

JALKAPALLO HJK:n synkeä kausi sai jatkoa sunnuntaina Kokkolassa. Joukkue koki Veikkausliigassa yllätystappion KPV:lle maalein 1-2.

Kotijoukkue KPV johti avausjakson jälkeen 1-0. Albanialaispelaaja Hysen Memolla väänsi pallon verkkoon tahdolla. HJK ei ensimmäisellä puoliajalla vakuuttanut.

Klubi tuli uudella asenteella toiselle jaksolle, ja se palkittiinkin 71. minuutilla. Tim Väyrynen toi vieraat tasoihin lähietäisyydeltä.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin KPV ratkaisi pelin ja sai kiittää siitä HJK:n maalivahtia Maksim Rudakovia, joka muistanee munauksensa varmasti pitkään. Venäläismaalivahti nukkui pallon kanssa ja Ishmael Yartey päätti kokeilla onneaan. Hän veikin pelivälineen Rudakovin hallusta ja iski voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman.

HJK on Veikkausliigan viidentenä kuusi pistettä kärkiseura FC Interin takana. On yhä mahdollista, että HJK putoaisi ylemmästä loppusarjasta.

HJK:lla on Veikkausliigan selvästi suurin pelaajabudjetti, mutta joukkueen pelisuoritukset ovat ailahdelleet pahasti. KPV-tappiota voi pitää käsittämättömänä limboiluna.

KPV jatkaa toiseksi viimeisenä. Kolmen pisteen potti HJK-ottelusta nosti KPV:n kuitenkin jo seitsemän pisteen karkumatkalle sarjajumbo VPS:stä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Hjallis Harkimo teki ”raskaita päätöksiä” – Seinäjoella ei opittu niistä mitään

Kommentoi Facebookissa