Huuhkaja-tähdet kiinni jatkopaikoissa – Glen Kamaralla ei mennyt putkeen

Lukas Hradecky toimii Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina.

Huuhkajien Lukas Hradecky toimii myös Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina. (Kuva AOP)

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen voitti Eurooppa-liigassa 1-0 ja Glen Kamaran Glasgow Rangers 3-2.

JALKAPALLO Mestareiden liigassa suomalaisten pelit ovat tältä kaudelta ohi, mutta Eurooppa-liigassa jatkavat Huuhkaja-pelaajista vielä Lukas Hradecky ja Glen Kamara. Hradeckyn Bayer Leverkusen ja Kamaran Glasgow Rangers voittivat ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäisen osaottelunsa.

Huuhkajien keskikentällä loistanut Kamara oli Rangersin avauskokoonpanossa Bragaa vastaan. Kamara esiintyi varsin vaisusti.

Kamara teki karmean mokan puskettuaan vastustajan pelaajalle huippupaikan toisen jakson alkupuolella. Pian tuon jälkeen Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard komensi Kamaran vaihtopenkille.

Braga johti tuossa vaiheessa 1-0. Rangers nousi lopulta 3-2-voittoon, mutta kahden vierasmaalin myötä Bragalle riittäisi toisesta ottelusta 1-0-voitto.

Skottiseuran sankariksi nousi hiljattain seuraan hankittu Ianis Hagi, joka pyssytti kaksi maalia. Hagi on romanialaisen futislegendan Gheorge Hagin poika.

Hradecky oli tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla, kun joukkue voitti FC Porton 2-1. Lucas Alario ja rankkarista osunut Kai Havertz maalasivat Leverkusenin 2-0-johtoon. Luis Diaz teki sen jälkeen Portolle kuitenkin tärkeän vierasmaalin.

Toiset osaottelut pelataan torstaina 27. helmikuuta Portugalissa. Braga ja Porto menisivät jatkoon 1-0-voitoilla.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Saksalaisjuhlille jatkoa – energiajuomayhtiön nurmipalloseura vuorossa

Kommentoi Facebookissa