Iäkäs nainen kompastui jäälohkareeseen ja kaatui suojatielle – auto ajoi pysäköintihallissa yli

Poliisi tutkii kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta pysäköintihallissa. (Kuvituskuva Fotolia)

Nainen siirrettiin ambulanssiin, mutta hänen tilansa heikkeni ja hän menehtyi tapahtumapaikalle.

LIIKENNETURVALLISUUS Helsingin poliisi sai liikenneonnettomuudesta ilmoituksen hätäkeskukselta maanantaina 20. helmikuuta kello 13.13. Iäkäs henkilö oli jäänyt henkilöauton yliajamaksi. Paikka oli kauppakeskus Columbuksen parkkihalli Vuosaaressa. Nainen siirrettiin ambulanssiin, mutta hänen tilansa heikkeni ja hän menehtyi tapahtumapaikalle.

Poliisi teki paikan päällä alustavia selvityksiä ja puhutuksia sekä teknistä tutkintaa. Henkilö oli kävellyt pysäköintihallissa ja lähtenyt ylittämään ajoneuvojen ajoväylää suojatien kohdalta. Hän oli kompastunut maassa olleeseen lumi- tai jäälohkareeseen ja kaatunut suojatielle. Samaan aikaan ajoväylää pitkin oli tullut henkilöauto, joka oli lähestynyt suojatietä ja pysähtynyt suojatien eteen. Tämän jälkeen auto jatkoi matkaa.

Autonkuljettaja kertoi alustavassa puhuttelussa, että hän ei ollut havainnut suojatielle kaatunutta henkilöä. Autoa kuljettanut nainen ei ollut päihtynyt. Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Lue myös: Pakettiauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan – kuljettaja väliaikaiseen ajokieltoon

Kommentoi Facebookissa