Iivo antoi anteeksi – törmäillyt norjalainen lähti silti kotiin

Epäonninen hiihtäjä Emil Iversen ehti kisata Lahdessa myös sprintissä, jossa hän oli kymmenes.

Epäonninen hiihtäjä Emil Iversen ehti kisata Lahdessa myös sprintissä, jossa hän oli kymmenes. (Kuva AOP)

Pettyneen Emil Iversenin MM-kisat Lahdessa päättyivät lyhyeen.

LAHDEN MM-KISAT Miesten parisprintin viimeisessä mutkassa Iivo Niskasen kanssa kolaroinut ja molemmilta mailta kultamitalin vienyt Emil Iversen on jo lähtenyt kotiin Lahden MM-kisoista. Suomi sai lopulta pronssia ja Norja oli neljäs.

Iversen vahvisti poistumisensa kisakaupungista norjalaiselle TV Sportenille.

– Olen juuri laskeutunut Vaernesiin, Iversen kuittasi.

Vaernes on lentokenttä Trondheimissa. Iversen halusi lähteä jo heti skandaalinkäryisen kisan jälkeen, mutta Norjan hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Tor Arne Hetland ei antanut siihen lupaa. Iverseniä ei kuitenkaan valittu tämänpäiväiseen miesten 15 kilometrin kisaan.

– Koska Emil ei halua olla täällä viestiin saakka, hänen on parempi lähteä kotiin, päävalmentaja kommentoi Norjan hiihtomaajoukkueen tiedotteessa.

Iivo Niskanen kävi epäonnisen kisan jälkeen kuumana kuin hellakoukku, mutta on sittemmin pystynyt jo käsittelemään asiaa ja keskittyy tuleviin koitoksiin. Hän on antanut Iversenille anteeksi katsottuaan kisan uudelleen ja rauhoituttuaan saunassa.

– Iversen on ihan mukava mies. Sillä lailla harmi, että kävi hänen kanssaan sillä lailla.

Tänään kisaladulla mitalijahdissa nähdään Iivon lisäksi muun muassa Matti Heikkinen. Nuoren 25-vuotiaan Emil Iversenin kisat olivat kuitenkin tässä. Hän lähetti terveisensä TV Sportenin kautta.

– Olen pahoillani, että olen tuottanut pettymyksen näissä kisoissa. Tulen vahvempana takaisin seuraavissa MM-kisoissa.

Kommentoi Facebookissa