Jälleen uusi yritys – saadaanko miljoonaperijättären ex-poikaystävä vihdoin käräjille?

Nuoren miljoonaperijättären ex-poikaystävän asioita pitäisi käsitellä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Nuoren miljoonaperijättären ex-poikaystävän asioita pitäisi käsitellä Pirkanmaan käräjäoikeudessa. (Kuva AOP)

Suomen kovatuloisimpiin lukeutuva nuori nainen on jo saanut oman tuomionsa.

OIKEUSKÄSITTELY Suomen kovatuloisimpiin kuuluvan nuoren naisen ex-poikaystävän pahoinpitelyjuttua pitäisi käsitellä perjantaina käräjillä Tampereella. Mutta saadaanko Amerikkaan paennut mies oikeuteen? Sitä on yritetty muutaman kerran ennenkin.

Juttu on muutaman vuoden takaa. Nuori nainen on jo saanut oman tuomionsa. Hänelle tuomittiin huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta 30 päiväsakkoa. Yhden päiväsakon hinta oli 1072 euroa, ja yhteensä maksettavaa tuli 32 160 euroa. Sakon suuruus perustui huomattaviin tuloihin. Nuori nainen tienasi reilusti yli 800 000 euroa vuodessa.

Samassa juttukokonaisuudessa naisen amerikkalainen poikaystävä, nyt jo entinen, on saanut syytteen muun muassa pahoinpitelystä. Aikoinaan juttua ei voitu käsitellä, koska miestä ei saatu haastettua käräjille.

– Hän on jo takaisin Amerikassa, kertoi entinen naisystävä Ilta-Sanomille oikeudenkäynnin aikoihin.

Mitä käräjille johtaneessa tilanteessa tapahtui, sitä nainen ei erityisemmin halunnut valottaa.

– Ei ole mun kohdalla suuresta asiasta kysymys. Ne on sitten hänen (ex-poikaystävän) juttujaan. Hän on suurempi osapuoli, nainen kertoi syytteisiin johtaneista tapahtumista.

– Hän (exä) lähti humalassa kylälle riehumaan, nainen kertoi lehdessä.

Miljoonaperijättären ex-poikaystävän juttu on merkitty Pirkanmaan käräjäoikeuden perjantain listalle, mutta on epävarmaa, päästäänkö syytettä käsittelemään.

Muun muassa pahoinpitelystä syytetyn miehen entinen tyttöystävä on muutaman sadan miljoonan euron liikevaihtoa tekevän yhtiön omistajia. Viime vuonna yhtiö takoi voittoa reilusti yli 20 miljoonaa.

Samassa juttukokonaisuudessa nainen sai jo tuomion huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta. Hän oli käyttänyt kannabista ja pitänyt 4,6 grammaa kannabista hallussaan. Asetuomio tuli siitä, että hän oli säilyttänyt huolimattomasti kaksi laatikollista patruunoita sekä 11 asetta.

Naisella oli melkoinen asearsenaali. Lisäksi hänen työhuoneestaan löytyi kotietsinnässä haulikko, haulikkorihla ja kivääri pakattuina suojapusseihin. Nainen kertoi oikeudessa, että joku muu oli ottanut aseet asekaapista ja vienyt työhuoneeseen.

Lue myös: Kaivataan käräjille – minne katosi miljoonaperijättären amerikkalainen poikaystävä?

Kommentoi Facebookissa