Jokereiden voittoputki ohi – pisteputkelle jatkoa

Jokerit juhlii maalia.

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit hävisi jatkoajalla Ak Bars Kazanille 3-4.

JÄÄKIEKKO Jokereiden kuuden ottelun voittoputki päättyi KHL:ssä torstaina Kazanissa. Paikallinen huippuseura Ak Bars Kazan voitti Jokerit jatkoajalla 4-3.

Jokerit oli ottelussa tappioasemassa 0-2 ja 2-3. Kolmannessa erässä Brian O’Neill tasoitti 3-3:een, mutta jatkoajalla Mihail Fisenko ratkaisi ottelun.

– Täällä on aina vaikea luoda laatupaikkoja, mutta tuntui, että tänään meillä oli niitä ihan riittävästi pistää peli pakettiin ja voittaakin. Joukkue pelaa hyvällä intensiteetillä ja taas tultiin takaa rinnalle. Pelattiin vaikeassa tilanteessa hyvin ja pitää olla ylpeä siitä, kuinka paljon osoitettiin luonnetta, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa tiedotteessa.

Jokerit päästi pari helppoa maalia.

– Toisaalta päästettiin ensimmäisen ja toisen erän lopussa maalit. Ne ovat pieniä, mutta todella tärkeitä asioita, miten pelaamme näillä hetkillä. Voittamisen kannalta niissä pitää olla parempi. Kova halu oli jatkaa voittoputkea, mutta nyt jouduttiin tyytymään pisteeseen, Marjamäki sanoi.

Jokereiden ykkösmaalivahdiksi noussut Janis Kalnins jätti ottelun kesken sairastumisen takia. Alkukaudella haparoinut Antti Niemi pääsi pitkästä aikaa tolppien väliin ja torjuikin ihan hyvin. Kazanin kolmas maali meni kuitenkin Niemen piikkiin.

Jokerit sai Kazanin pelistä yhden pisteen. Joukkueen pisteputki on seitsemän ottelun mittainen.

KHL:n läntisen konferenssin sarjataulukossa Jokerit on kuudentena. Ak Bars Kazan on idässä kärjessä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Onko Jesse Puljujärven ura uudessa nousussa? – ”Kai se on, tai sitten ei”

Kommentoi Facebookissa