Jokerit ajautunut tappioputkeen – siipirikkoisuus näkyi

Jokerit tuulettaa maalia.

Jokerit tuulettaa maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Moskovan Dynamo tyrmäsi Jokerit 4-0. Tappio oli Jokereille jo neljäs perättäinen.

JÄÄKIEKKO Jokerit koki jo neljännen perättäisen tappionsa KHL:ssä hävittyään tiistaina Moskovassa Dynamolle 0-4. Jokerit esitti tehotonta hyökkäyspeliä, kun taas taitava vastustaja käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen.

Jokereille lähtökohta oli tietysti vaikea. Loukkaantumisista ja koronakaranteeneista kärsivä joukkue oli ottelussa jalkeilla 11 hyökkääjällä ja viidellä puolustajalla. Normikokoonpanon hyökkääjistä käytössä oli vain yhdeksän.

–Tappio tietysti harmittaa. Uskoimme loppuun asti, että meillä olisi mahdollisuus pärjätä. Huonoihin paikkoihin tulivat maalit, jotka kaveri teki, eikä omissa paikoissa oltu ihan terävimmillään, kommentoi Lauri Marjamäkeä päävalmentajana tuurannut Pekka Kangasalusta Jokereiden tiedotteessa.

Jokerit on neljässä viimeisessä ottelussaan tehnyt vain kolme maalia.

– Tehottomuus on tietysti asia, johon pitää kiinnittää huomiota. Paikkoja pystytään luomaan hyvin ja uskon, että maalejakin alkaa taas tulla, kun saadaan ketsuppipullo auki, Kangasalusta sanoi.

Juttuvinkki: Epäilijät saivat nenilleen – tuli Leijonien historian pisin mitaliputki

KHL:n läntisen konferenssin sarjataulukossa Jokerit on kahdeksantena. Jokerit on pelannut karanteenitaukojensa takia muita joukkueita vähemmän otteluita, mutta tappioputkiin ei olisi varaa, jos pudotuspeleihin aiotaan mennä.

Yhdeksäntenä oleva Vitjaz Podolsk on Jokereiden kanssa tasapisteissä. Kahdeksan parasta läntisestä konferenssista siis etenee pudotuspeleihin.

Jokerit jatkaa kauttaan lauantaina Helsingissä. Silloin vastassa on Severstal Tsherepovets. Ennen vuodenvaihdetta Jokerit pelaa kotiottelut myös Lokomotiv Jaroslavlia ja SKA Pietaria vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jokerit siipirikkona Venäjällä – 53 laukausta ei auttanut voittoon

Kommentoi Facebookissa