Jokerit hävisi – debytanttimaalivahti joutui kovaan paikkaan

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit hävisi Neftehimik Nizhnekamskille jatkoajalla maalein 2-3. Erityisesti heikko alku kostautui.

JÄÄKIEKKO Jokerit koki KHL:ssä toisen perättäisen tappionsa hävittyään Neftehimik Nizhnekamskille jatkoajalla maalein 2-3. Jokerit oli noussut kahden maalin takaa tasoihin, mutta Rafael Bikmullinin ylivoimalla tekemä jatkoaikamaali ratkaisi voiton ottelua isännöineelle öljynjalostamokaupungin joukkueelle.

Samuel Jukuri pelasi Jokereiden maalilla ensimmäisen KHL-ottelunsa. Alku oli debytantille vaikea, kun yhdeksän minuutin jälkeen Neftehimik johti jo 2-0.

– Hän (Jukuri) joutui heti vaikeaan paikkaan, kun otimme jäähyn ensimmäisessä vaihdossa ja vastustaja meni nopeasti 2-0-johtoon. Olisimme halunneet olla paremmin hänen tukenaan, mutta hän auttoi meitä ja piti meidät pelissä mukana. Mielestäni hän pelasi erittäin hyvän ottelun, kommentoi Jokereiden tanskalaishyökkääjä Peter Regin seuransa nettisivuilla.

Jokereiden ykkösmaalivahti Anders Lindbäck on sivussa loukkaantumisen takia. Janis Kalnins on paikannut häntä hyvin ja Jukurikin pelasi Nizhnekamskissa ihan kelpo ottelun heikko alku poisluettuna.

Juttuvinkki: Historian paras Leijona-joukkue ei voittanut kultaa – Ruotsi romutti unelman

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki teki selväksi, ettei ollut joukkueensa esitykseen tyytyväinen.

– Huono alku meiltä ja kaveri meni heti 2-0-johtoon. Pikkaisen saatiin juonen päästä kiinni, mutta kyllä kotijoukkue oli tänään nälkäisempi ja ahnaampi. Ei ole helpoin aika jokerileirissä nyt ja tuntuu, että pikkaisen on tyhjät kumit. Jostain pitää löytää energiaa perjantaille, päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi.

Läntisessä konferenssissa viidentenä oleva Jokerit pelaa perjantaina Moskovassa Spartakia vastaan. Ottelun pisteet ovat tärkeitä jo pudotuspelien kotiedun kannalta. Sekä Jokerit että Spartak taistelevat tiukasti pääsystä neljän joukkoon, jossa kotietu heltiäisi.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jokerit nollattiin Jekaterinburgissa – ”Olimme potkun perässä”

Kommentoi Facebookissa