Juhannuksen hukkumistilasto synkkeni – mies löydettiin mökkirannasta menehtyneenä

Juhannuksen aikaan on hukkunut tiettävästi ainakin viisi henkilöä.

Juhannuksen aikaan on hukkunut tiettävästi ainakin viisi henkilöä. (Kuvituskuva Fotolia)

Veneilemään lähtenyt seurue löysi ryhmään kuuluneen miehen rantavedestä.

HUKKUMISET Vantaalainen 49-vuotias mies hukkui varhain sunnuntaiaamuna Saimaan Yöveteen. Hätäkeskus sai tapahtumasta ilmoituksen aamulla klo 06.05. Mökkeilemässä ollut seurue oli lähtenyt aamulla veneilemään, ja palattuaan mökille seurue oli löytänyt miehen hukkuneena rantavedestä.

Mies kuului samaan seurueeseen. Paikalle hälytettiin ensihoito, pelastuslaitos ja poliisi mutta miehen pelastamiseksi ei ollut tehtävissä mitään. Poliisi jatkaa tapahtuman selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.

Lauantaina 22.6.2019 päivällä Jyväskylän vierasvenesataman satama-altaasta löytyi menehtynyt nainen. Vainajan löytöpaikka Lutakon satama on osa Jyväsjärveä, joka sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana, tässä vaiheessa asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Vainaja on täysi-ikäinen nainen.

Satakunnassa Eurajoella on ilmoitettu mieshenkilön hukkuneen. Aikaisemmin juhannusaattona Pöytyällä Varsinais-Suomessa mies hukkui lampeen. Keski-Suomessa Petäjävedellä puolestaan menehtyi uimassa ollut nainen.

Lue myös: Seitsemänvuotias pikkupoika hukkui uimarannalla – oli uimassa perheensä kanssa

Kommentoi Facebookissa