Jumbofinaali jäi maalittomaksi – Roman Eremenko oli vähällä osua

Kuva: Fotolia

Kuva Fotolia

FC Lahden ja HIFK:n välinen jumbofinaali päättyi 0-0.

JALKAPALLO Lahdessa pelatussa Veikkausliigan maanantain ainoassa ottelussa kohtasivat FC Lahti ja HIFK, jotka majailevat sarjataulukon hännillä. Ottelu päättyi 0-0.

HIFK:n kohuhankinta Roman Eremenko oli vähällä tehdä maalin vapaapotkusta. Maali olisi ollut HIFK:lle todella tärkeä.

Ottelu sai käänteen ensimmäisen jakson lisäajalla, kun Loorents Hertsi oli käynnistämässä lahtelaishyökkäystä. Savio Roberto liukui vaarallisesti Hertsin jaloille ja sai suoran punaisen kortin.

HIFK vetäytyi toisella jaksolla vajaalukuisena syvälle omalle alueelleen. FC Lahti ei kovasta painostuksestaan huolimatta saanut maalia.

Kesken kauden FC Lahden päävalmentajaksi pestattu Mikko Mannila ei peitellyt pettymystään.

– Olen pettynyt tulokseen ja ennen kaikkea esitykseemme. Meidän pitäisi luottaa siihen, mitä teemme. Tämä on oppimisen paikka. Meillä oli ensimmäistä kertaa pallonhallinta, mutta ajauduimme aina samaan laitaan. IFK taisteli äärimmäisen hyvin. Meidän kaikkien pitää katsoa kuitenkin peiliin, myös valmentajan ja viesti pitää saada paremmin perille, Mannila sanoi FC Lahden nettisivujen mukaan.

FC Lahti on sarjassa toiseksi viimeisenä. Yhden ottelun vähemmän pelannut HIFK vaanii kuuden pisteen päässä.

– Tilanne ei muuttunut ja meillä on jäljellä vain tärkeitä pelejä. Meidän pitää pystyä tarjoamaan maaleja ja huikeita elämyksiä. Kai tämäkin oli jollekin elämys, mutta itse en ole tyytyväinen, Mannila sanoi.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK kohtasi rajun pettymyksen

Kommentoi Facebookissa