Kahden henkilöauton välinen nokkakolari – molemmat kuljettajat loukkaantuivat yhteentörmäyksessä

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. (Kuvituskuva Fotolia)

Väistöliikkeen tehnyt henkilöauto törmäsi suoraan vastaantulevan auton keulaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Sodankyläntiellä Tiaisen kohdilla tapahtui 15.12. kello 17 aikaan kahden henkilöauton välinen nokkakolari, jossa loukkaantui kummankin auton kuljettajat.

Sodankylän suunnasta kohti Rovaniemeä ajanut henkilöauton kuljettaja ei ollut havainnut, että hänen edellään ajanut auto oli hidastanut vauhtiaan, koska se oli kääntymässä tien vasemmalla puolella olevalle levikkeelle. Auton kuljettaja oli tehnyt väistöliikkeen vasemmalle välttääkseen törmäyksen edellä ajaneeseen, mutta ei ollut havainnut, että vastakkaisesta suunnasta tuli samanaikaisesti henkilöauto vastaan.

Väistöliikkeen tehnyt henkilöauto törmäsi suoraan vastaantulevan auton keulaan. Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat yhteentörmäyksessä, ja heidän kuljettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalaan jatkohoitoon. Törmänneissä autoissa ei ollut muita matkustajia.

Onnettomuuspaikalla oli nopeusrajoitus 100 km/h. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Alkoholilla tai huumavilla aineilla ei ollut osuutta onnettomuuden syntyyn.

Lue myös: Puoliperävaunuyhdistelmä törmäsi henkilöauton vetämään perävaunuun – henkilöauto oli täysin valoton

Kommentoi Facebookissa