Kaksi miestä vangittiin pahoinpitelystä – uhria käytettiin törkeällä tavalla seksuaalisesti hyväksi

Poliisi epäilee kahta noin 30-vuotiasta miestä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta.

Poliisi epäilee kahta noin 30-vuotiasta miestä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta. (Kuva AOP)

Käräjäoikeus vangitsi epäillyt miehet yksityisasunnossa sattuneista tapahtumista.

SEKSUAALIRIKOS Poliisi epäilee kahta noin 30-vuotiasta miestä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta. Tutkittavat rikokset tapahtuivat sunnuntaina 5.5.2019 aamuyöllä yksityisasunnossa Pohjois-Helsingissä.

– Uhri kertoi ensin paikalle saapuneelle poliisipartiolle, että oli viettänyt aikaansa asunnolla, kunnes yhtäkkiä kaksi paikalla ollutta henkilöä oli alkanut pahoinpidellä häntä. Pahoinpitely oli ollut pitkäkestoista ja erittäin kivuliasta, ja sitä oli tehostettu käyttämällä erilaisia asunnosta löytyneitä ja muualta tuotuja välineitä. Uhria oli lisäksi käytetty seksuaalisesti hyväksi harvinaisen törkeällä tavalla, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Uhri ja epäillyt tiettävästi ainakin tiesivät toisensa ennalta. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut kaksi epäiltyä. Vangitsemisen perusteina ovat törkeä vapaudenriisto, törkeä pahoinpitely ja törkeä raiskaus.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja kaipaa edelleen tietoja ja havaintoja tapauksen tutkintaan liittyen. Väkivaltarikostoiminto pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös: Tilastokeskuksen kylmät luvut – omaisuusrikokset vähenivät, seksuaalirikokset kasvoivat rajusti

Kommentoi Facebookissa