Käräjäoikeus vangitsi koulu-uhkaajan – poliisi pyytää aikaisempien uhkausten kohteilta havaintoja

Käräjäoikeus on vanginnut 38-vuotiaan miehen epäiltynä kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.

Käräjäoikeus on vanginnut 38-vuotiaan miehen epäiltynä kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta. (Kuva Fotolia)

Poliisi selvittää, ovatko nyt ilmitulleet vangitsemisen perusteena olevat teot osa laajempaa kokonaisuutta.

UHKAUKSET Päijät-Hämeen käräjäoikeus on vanginnut hollolalaisen 38-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.

Miehen epäillään syyllistyneen laittomaan uhkaukseen 27.11.2019 Hollolassa Heinsuon koululla. Mies oli mennyt koulupäivän aikana koulun sisälle ja hänen epäillään esittäneen henkeen ja terveyteen kohdistuvia uhkauksia koulun henkilökunnalle ja oppilaille.

Miestä epäillään myös 26.11.2019 Hollolan Prismassa tapahtuneesta vahingonteosta ja laittomasta uhkauksesta. Miehen epäillään rikkoneen tuotesuojaportin ja esittäneen henkeen ja terveyteen kohdistuvia uhkauksia asiaa selvittäneille vartijoille.

Poliisi pyytää tietoja ja vihjeitä, mikäli olet joutunut henkeen tai terveyteen liittyvän teon tai uhkailun kohteeksi Hollolassa kuluneen syksyn aikana tai sinulla on havaintoja tällaisesta toiminnasta. Poliisi haluaa tällä pyynnöllä kartoittaa Hollolan turvallisuustilannetta ja samalla selvittää, ovatko nyt ilmitulleet vangitsemisen perusteena olevat teot osa laajempaa kokonaisuutta.

Vangitun miehen tuntomerkit ovat: ikä 38 vuotta, kantasuomalainen, pituus noin 185 cm, tummat pitkät hiukset. Poliisilla ei ole esitutkintalain perusteella oikeutta kertoa vangitun miehen nimeä. Havainnot ja vihjeet pyydetään antamaan sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi tai soittamalla 0295 414 222.

Lue myös: Viisi poliisipartiota selvitti koulu-uhkausta – 13-vuotias poika esitteli WhatsApp-ryhmässä asetta

Kommentoi Facebookissa