Käynnissä oleva henkilöauto oli pysäköity keskelle tietä – ”Kuljettaja nuokkui kuola valuen pitkin poskea”

Partio otti huumausaineiden alaisena olleen miehen kiinni ja alkoi selvittää tapausta. (Kuvituskuva Dreamstime)

Auton anastanut hieman yli 20-vuotias mies kiinniotettiin poliisin toimesta.

VARKAUS Hämeen poliisi kertoo, kuinka perjantaina aamulla noin kello 5.00 aikaan partio sai ilmoituksen henkilöautosta, joka oli Lahdessa Rajakadulla keskellä tietä käynnissä. Sisällä autossa kuljettajan paikalla nuokkui mies, kuola valuen pitkin poskea.

Partion tullessa kohteeseen oli sairaankuljetus jo tarkastanut miehen ja todennut tämän olevan muuten kunnossa, mutta vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä mies tarvitse sairaankuljetuksen palveluita. Partio otti miehen kiinni ja alkoi selvittää tapausta.

Auton rekisterinumeron perusteella ilmeni, että auto ei ollut kuljettajana toimineen miehen omistama. Partio tavoitti auton omistajan, joka kertoi vieneensä auton aikaisemmin perjantaina huoltoon Lahden keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen. Partion mennessä huoltoliikkeelle siellä selvisi, että liikkeeseen oli murtauduttu ja liikkeestä oli anastettu kyseinen auto sekä erilaisia huoltotarvikkeita, jotka löytyivät anastetusta autosta.

Auton ja tavarat anastanut hieman yli 20-vuotias mies kiinniotettiin epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauteen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lue myös: Varas yritti avata lukuisten autojen ja asuntojen ovia – poliisi otti kiinni öiseltä parkkipaikalta

Kommentoi Facebookissa