Teemu Pukin Norwichille upea voitto

Teemu Pukki pelaa Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelaa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki pelasi täydet minuutit, kun hänen seuransa Norwich voitti Valioliigassa Evertonin 2-1.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City on ollut tällä kaudella Valioliigassa lähinnä negatiivisissa otsikoissa ja joukkueen paluuta kauden päätteeksi alemmalle sarjatasolle on pidetty varmana. Lauantaina Norwich pääsi vaihteeksi kuitenkin positiivisiin otsikoihin voitettuaan Evertonin maalein 2-1.

Norwich johti peliä maalein 2-0 jo alle 20 minuutin pelin jälkeen. Everton ei surkeasta alustaan enää kunnolla toipunut. Samalla katkesi Norwichin kuuden ottelun tappioputki Valioliigassa.

Pukki oli tuttuun tapaan Norwichin avauksessa. Hän pelasi täydet minuutit.

Norwich nappasi kauden kolmannen voittonsa. Samalla joukkue nousi pois Valioliigan jumbopaikalta.

Sarjataulukossa Norwich on kolmanneksi viimeisenä. Matkaa putoamisviivan yläpuolella viimeisenä olevaan joukkueeseen Watfordiin on yksi piste. Tosin Watford on pelannut kaksi ottelua Norwichia vähemmän.

Voitto Evertonista oli Norwichilta kova temppu. Everton on toki pelannut kehnoa kautta sen ollessa sarjataulukossa sijalla 15. Pelaajamateriaaliin nähden Everton on kauden merkittävä alisuorittaja.

Norwich on yhä merkittävä putoajaehdokas, mutta lauantain esityksellään joukkue osoitti, ettei itseluottamus ole vielä kadonnut.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Huuhkaja-hyökkääjillä loistava viikonloppu

Kommentoi Facebookissa