Kiemurteleva henkilöauto törmäsi ambulanssiin – poliisi pyytää havaintoja siminnäkijöiltä ja ajoneuvosta

Ambulanssissa ei ollut potilaita tapahtumahetkellä.

Ambulanssissa ei ollut potilaita tapahtumahetkellä. (Kuvituskuva Fotolia)

Auto oli risteyksessä yllättäen jatkanut eteenpäin ja törmännyt ambulanssin oikeaan etukulmaan.

KOLARI Rovaniemen poliisi sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02.22 hätäkeskukselta ilmoituksen kolarista Korkalovaarantien ja Vaaranlammentien risteyksessä. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt ensihoidon yksikköön ja poistunut paikalta.

Poliisin mentyä paikalle selvisi, että ambulanssi oli ajanut Korkalovaarantietä edessään väriltään tumma auto. Vaaranlammentien risteyksessä auto oli ollut kääntymässä oikealle Vaaranlammentielle, kun se olikin yllättäen jatkanut eteenpäin ja törmännyt ambulanssin oikeaan etukulmaan.

Juttuvinkki: Kuorma-autosta irtosi vauhdissa rengas – vastaan tullut ambulanssi vaurioitui hinauskuntoon

Ambulanssissa ei ollut potilaita tapahtumahetkellä. Ambulanssin henkilökunnan mukaan auton ajo oli ollut kiemurtelevaa. Auto oli ollut väriltään tumma ja näytti vanhalta. Auton helmassa ja takapuskurissa oli ollut lisäksi punaista maalia.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtuman mahdollisista silminnäkijähavainnoista tai tiedoista liittyen tuntomerkkien mukaiseen autoon. Tiedot voi välittää soittamalla virka-aikana puhelimitse numeroon 0295466250 tai lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Lue myös: Henkilöauto törmäsi peuraan, ambulanssi törmäsi henkilöautoon – neljä henkilöä loukkaantui vakavasti

Kommentoi Facebookissa