Kohuotsikot kauppakeskuksen ongelmista olivat liikaa – REDIn johtaja vaihtuu

SRV kiittää tehtävästään vapautettua johtajaa Pia Svenskiä hänen panoksestaan REDIn alkutaipaleella.

SRV kiittää tehtävästään vapautettua johtajaa Pia Svenskiä hänen panoksestaan REDIn alkutaipaleella. (Kuva AOP)

Mediassa on uutisoitu kauppakeskuksen asiakaskadosta sekä yrittäjien tekemistä konkursseista.

KAUPPAKESKUS Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus REDIn johtaja vaihtuu ja kauppakeskuksen nykyinen johtaja Pia Svensk on vapautettu tehtävistään. Uuden kauppakeskusjohtajan rekrytointi on jo käynnistynyt.

– Kauppakeskus on nyt avaamisensa jälkeen uuden vaiheen edessä, jossa sen tulee lunastaa lupauksensa sekä asiakkailleen että vuokralaisilleen. Uusi vaihe kaipaa myös uudenlaista johtajuutta, sanoo SRV:n kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kauppakeskusoperoinnista vastaava johtaja Veli-Matti Kullas.

Kauppakeskus on viime aikoina ollut kohun keskipisteensä, kun mediassa on uutisoitu asiakaskadosta sekä yrittäjien tekemistä konkursseista jo heti kauppakeskuksen alkutaipaleella. REDIssä puututaan SRV:n mukaan välittömästi erityisesti kahteen kehityskohteeseen, johon sen saama palaute on keskittynyt: kauppakeskuksen toimivuuteen ja yrittäjien tilanteeseen.

– Omalta osaltamme voimme todeta, että REDIn alkutaipaleella on tehty virheitäkin liittyen erityisesti opastuksen järjestämiseen, markkinointiin sekä yhteistyöhön yrittäjiemme kanssa. Otamme palautteen vastaan nöyrin mielin ja käärimme nyt hihat, kertoo Veli-Matti Kullas.

Liikkumisen ja asioinnin helpottamiseksi REDI on käynnistänyt yhteistyön palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa. Ensimmäiset parannukset pureutuvat parkkihallin opasteisiin ja kauppojen parempaan löytyvyyteen.

Myös yrittäjien tilanteeseen tehdään panostuksia. Yrittäjille tärkeän joulukaupan onnistumiseksi REDI aikoo lisätä resursseja elämyksien ja tapahtumien luomiseen sekä keskuksen markkinointiin ja viestintään. Lisäksi yrittäjien kanssa käynnistetään keskustelut, joiden perusteella selvitetään, miten REDI voi jatkossa tukea yrittäjien liiketoimintaa entistä paremmin.

Lue myös: Vanhan Rauman suojavyöhykkeelle saa rakentaa suuren kauppakeskuksen – KHO hylkäsi valitukset

Kommentoi Facebookissa