Kohuräppärille taas vankeutta – ”Videolta välittyy tappeluun osallistumisen uho”

Tampereen kahakan jälkeen Jaff on tuomittu kaksi kertaa ehdolliseen ja kerran ehdottomaan vankeusrangaistukseen. (Kuvituskuva Fotolia)

Tappelun tiimellyksessä Milan Jaff muun muassa potki miestä päähän ja kuvasi teostaan videon.

PAHOINPITELY Väkivaltaisen katujengin johtajaksi sanottu kohuräppäri Milan Jaff, 22, on tuomittu Tampereella ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä. Jaff oli potkinut miestä päähän ja kuvannut tekonsa.

Kahakka sattui tamperelaisen ravintolan ulkopuolella tammikuussa 2020. Kahden miesporukan välillä syntyi tappelu, jossa Milan Jaff oli yksi osapuolista. Jaff kiisti osallistuneensa tappeluun. Kertomansa mukaan hän ainoastaan yritti erottaa osapuolia toisistaan.

Käräjäoikeuden mielestä Jaff kuvasi videon luodakseen mielikuvaa tappeluun osallistumisesta. Videolta välittyy tappeluun osallistumisen uho, toteaa oikeus. Osallisuus tappeluun ilmeni myös siitä, että potkijan vaatetuksessa nähtiin teksti Kurdish Mafia. Tuollaisen katujengin johtohahmoksi Milan Jaffia epäillään.

Päähän potkimaltaan mieheltä Jaff anasti lompakon. Senkin teon hän kiisti. Seuraavana päivänä hän kuitenkin esitteli somessa kuvia varastetusta lompakosta. Jaff tuomittiin pahoinpitelystä ja lompakon näpistyksestä 60 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Uhrilleen hänet määrättiin maksamaan korvauksia 200 euroa kivusta ja 75 euroa lompakosta sekä 2943 euroa käräjäkuluja. Syyttäjä vaati Jaffin määräämistä valvontaan. Oikeus katsoi, että enempää valvontaa ei tarvita, koska Jaff on tutkintavankeudessa epäiltynä erittäin vakavista rikoksista.

Tampereen kahakan jälkeen Jaff on tuomittu kaksi kertaa ehdolliseen ja kerran ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Lue myös: Kohuräppäri syytteessä nyt Tampereella – potki maassa maannutta miestä päähän

Kommentoi Facebookissa