Kolme henkilöä kuoli nokkakolarissa – henkilöauton kuljettajaa epäillään ylinopeudesta

Poliisi epäilee henkilöauton ajaneen onnettomuushetkellä erittäin kovaa ylinopeutta.

Poliisi epäilee henkilöauton ajaneen onnettomuushetkellä erittäin kovaa ylinopeutta. (Kuva Poliisi)

Onnettomuudessa olivat osallisina nokkakolarin ajaneet henkilöauto ja pienoisbussi.

ONNETTOMUUS Kiteellä viime yönä sattuneessa onnettomuudessa kuoli kolme henkilöä ja kolme henkilöä loukkaantui. Loukkaantuneista yhden tila on erittäin vakava ja hän on hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Poliisi, ensihoito ja pelastuslaitos saivat sunnuntaina klo 02.10 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta valtatie 6:lla. Onnettomuudessa olivat osallisina nokkakolarin ajaneet henkilöauto ja pienoisbussi. Henkilöautossa oli kuljettaja ja pienoisbussissa yhteensä viisi henkilöä. Tarkempi onnettomuuspaikka on kaksi kilometriä Kiteen ja Tohmajärven kunnanrajalta etelään.

Poliisi epäilee henkilöauton ajaneen onnettomuushetkellä erittäin kovaa ylinopeutta. Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Onnettomuuden aikaan tie oli paljas ja kuiva.

Onnettomuutta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuoleman tuottamus. Poliisi pyytää, että onnettomuuden mahdolliset silminnäkijät tai onnettomuuspaikalle pysähtyneet ottaisivat yhteyttä lähimpään poliisiin.

Onnettomuuspaikka on pääosin saatu raivatuksi aamun kuluessa. Ajoittain onnettomuus aiheutti liikennekatkoksia tieosuudella, mutta nyt ajoväylät ovat avoimina.

Lue myös: Joka kolmannessa kuolonkolarissa kuljettaja on päihtynyt – kyydissä olevat käyttävät vain harvoin turvavöitä

Kommentoi Facebookissa