Kommandopipoiset henkilöt tunkeutuivat asuntoon – uhrin vammat hengenvaarallisia

Erilaisilla tekovälineillä varustautuneet kommandopipoon pukeutuneet henkilöt olivat tunkeutuneet kerrostaloasuntoon.

Erilaisilla tekovälineillä varustautuneet kommandopipoon pukeutuneet henkilöt olivat tunkeutuneet kerrostaloasuntoon. (Kuvituskuva Fotolia)

Asunnossa ollut toinen henkilö yritti estää tapahtumaa ja myös hän sai osansa väkivallasta.

TAPON YRITYS Poliisi tutkii Lappeenrannan Lauritsalassa yksityisasunnossa maanantain ja tiistain välisenä yönä puolen yön aikaan tapahtunutta tapon yritystä.

Väkivallan tekemistä varten erilaisilla tekovälineillä varustautuneet kommandopipoon pukeutuneet henkilöt olivat tunkeutuneet kerrostaloasuntoon ja pahoinpidelleet siellä mieshenkilöä vakavin seurauksin. Asunnossa ollut toinen henkilö yritti estää tapahtumaa ja myös hän sai osansa väkivallasta.

Molemmat uhrit joutuivat sairaalahoitoon. Vähemmän loukkaantunut on jo päässyt pois hoidosta, mutta varsinaisena kohteena ollut henkilö on edelleen sairaalahoidossa. Hänen vammansa olivat hengenvaarallisia. Tällä hetkellä hänen tilansa on vakava, mutta vakaa.

Tapahtuman jälkeen tekijät poistuivat paikalta. Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt tekijöiden henkilöllisyydet ja ottanut tekijät kiinni. Pidätettyinä ovat vuonna 1998 syntynyt nainen ja vuosina 1994, 1993 ja 1990 syntyneet miehet. Uhrit ovat vuonna 1991 ja 1998 syntyneitä. Kaikki osalliset ovat lappeenrantalaisia.

Rikosnimikkeet tapauksen yhteydessä ovat tällä hetkellä tapon yritys, törkeä pahoinpitely ja törkeä kotirauhan rikkominen. Poliisi ei ole tutkinnallisista syistä tieodottanut asiasta aikaisemmin.

Lue myös: Veljekset riitelivät, uhkailivat ja lopulta ampuivat seitsemän kertaa – murhan yritys syyteharkintaan

Kommentoi Facebookissa