Koronan kiusaama Jokerit suli päätöserässä – ”Ihan ok ei riitä”

Jokerit juhlii maalia.

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit sai jalkeille maanantaina jo kunnollisen kokoonpanon, mutta hävisi Traktorille Helsingissä maalein 1-3.

JÄÄKIEKKO Jokerit palasi tositoimiin KHL:ssä kuuden päivän tauon jälkeen saatuaan vieraakseen Traktor Tsheljabinskin. Koronavirus ja karanteenit ovat kiusanneet Jokereita viime viikkoina, mutta toisin kuin viime tiistain SKA Pietari -otteluun, sai Jokerit Traktor-otteluun kasaan jo kelpo kokoonpanon.

Jokerit siirtyi toisessa erässä 1-0 -johtoon, kun kiekko ohjautui Traktorin maaliin Jesse Joensuusta. Videotarkistuksen jälkeen tuomaristo hyväksyi maalin.

Kolmannessa erässä Jokerit suli kuitenkin pahasti. Traktor meni menojaan.

– Olimme mielestäni valmiita pelaamaan ja saatiin ihan hyvä lähtö peliin. Kympin kohdalla vähän ote herpaantui ja vastustajakin varmasti paransi omaa tekemistään. Sen jälkeen oli ylä- ja alamäkiä ja oma hyökkäyspelaaminen jäi vähän piippuun. Ihan ok suoritus, mutta se ei tietysti riitä näissä karkeloissa, sanoi Jokereiden päävalmentajan tehtäviä ottelussa hoitanut Ari-Pekka Pajuluoma seuransa nettisivuilla.

Juttuvinkki: Leijonat oli pilata vuosisadan jääkiekkoihmeen – ”Jos nyt häviätte noille suomalaisille…”

Jokereiden ainoan maalin tehnyt Joensuu antoi joukkueelleen suoraa kritiikkiä.

– Esitys oli hiukan hengetön. Varmaan pelattiin ihan ok, mutta mitään kirivaihdetta meillä ei ollut nyt esittää, kun vastustaja oli tehnyt maalinsa, Joensuu sanoi.

Vahvaa kautta pelaava Traktor on KHL:n itäisessä konferenssissa kolmantena. Jokerit on läntisessä konferenssissa vasta yhdeksäntenä, mutta on pelannut muita joukkueita huomattavasti vähemmän otteluita.

Kauttaan Jokerit jatkaa keskiviikkona, kun Helsinkiin tulee vieraaksi Venäjällä tällä kaudella majaa pitävä kiinalaisseura Red Star Kunlun.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: SM-liigassa rujoja lukemia ja sikailua – ”Todellinen epäonnistuminen”

Kommentoi Facebookissa