Koronavirustartunta koulun henkilökuntaan kuuluvalla nyt Sipoossa – oppilaita varotoimena karanteeniin

Koronavirustartuntoja ja altistuksia uutisoidaan tapahtuneen useita kouluympäristössä.

Koronavirustartuntoja ja altistuksia uutisoidaan tapahtuneen nyt useita kouluympäristössä. (Kuva Fotolia)

Sipoon Gumbostrands skolan oppilaita on joutunut karanteeniin koronavirusaltistuksen takia.

KORONAVIRUS Sipoon Gumbostrands skolassa on todettu yhdellä henkilökuntaan kuuluvalla koronavirustartunta. Altistuksen takia 13 oppilasta on asetettu varotoimena karanteeniin ja he siirtyvät etäopetukseen. Altistuneet oppilaat ovat samasta opetusryhmästä.

Koulun muut oppilaat eivät ole altistuneet ja muut opetusryhmät jatkavat lähiopetuksessa noudattaen turvallisuus- ja hygieniakäytäntöjä. Kaikkien altistuneiden oppilaiden huoltajat ovat saaneet asiasta tiedon aiemmin tänään.

Sipoossa on lisäksi suositeltu Söderkulla skolan 4.-6. luokka-asteen oppilaita siirtymään tilapäisesti etäopetukseen, koska merkittävä osa Söderkulla skolan opettajista ja koulunkäynninohjaajista on karanteenissa oltuaan kontaktissa koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön.

Vain hieman aikaisemmin uutisoitiin, kuinka Mäntsälän kunnan opetustoimen henkilökuntaan kuuluvalla on todettu koronavirustartunta. Kirkonkylän koulussa altistuneet oppilaat on asetettu kotikaranteeniin, yhteensä karanteeniin asetettiin 11 lasta. Aikaisemmin Porvoon Linnajoen koulun oppilaalla on todettu koronavirustartunta, tartunnalle altistui 17 oppilasta ja 4 koulun opettajaa.

Helsingissä Itäkeskuksen peruskoulussa on asetettu yksi oppilas ja kaksi koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin koronavirusaltistuksen vuoksi. Kannelmäen peruskoulussa on puolestaan asetettu 14 oppilasta ja neljä koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin.

Lue myös: Uusi koronavirustartunta opetustoimen henkilökuntaan kuuluvalla – useita oppilaita karanteeniin

Kommentoi Facebookissa