Kuorma-auton kuljettaja sääti peilejä – törmäsi kääntyvän henkilöauton takakulmaan kuolonkolarissa

Pelastuslaitos joutui pilkkomaan autoa loukkaantuneiden saamiseksi ulos ja heidät kiidätettiin sairaalahoitoon.

Pelastuslaitos joutui pilkkomaan autoa loukkaantuneiden saamiseksi ulos ja heidät kiidätettiin sairaalahoitoon. (Kuva AOP)

Kuorma-auton törmääminen Raaseporissa henkilöauton perään vaati kuolonuhrin.

ONNETTOMUUS Raaseporissa Tenholantiellä 4.10.2018 klo 13.55 tapahtui peräänajo, jossa henkilöauto oli ryhmittynyt ajokaistalle keskiviivan viereen kääntyäkseen vasemmalle sivutielle.

Samaan aikaan oli etelän suunnasta tullut kuorma-auto, jonka kuljettaja kertoi säätäneensä ajoneuvon peilejä ja käännettyään katseensa jälleen tiehen, oli havainnut kääntymistä odottavan henkilöauton.

Kuorma-auton kuljettaja oli yrittänyt väistää oikealle, mutta väistöyrityksestä huolimatta kuorma-auto oli törmännyt henkilöauton vasempaan takakulmaan, minkä seurauksena henkilöauto sinkoutui tien pientareelle.

Henkilöauton naiskuljettaja ja hänen etupenkillä istunut miehensä, jotka molemmat ovat syntyneet 1930-luvulla, sekä takapenkillä istuneet kaksi henkilöä loukkaantuivat. Pelastuslaitos joutui pilkkomaan autoa loukkaantuneiden saamiseksi ulos ja heidät kiidätettiin sairaalahoitoon.

Saadun tiedon mukaan etupenkillä istunut mies on viime yönä menehtynyt kolarissa saatuihin vammoihin. Kaikki henkilöautossa olleet olivat tammisaarelaisia.

Lue myös: Poliisi kertoo: näin traaginen onnettomuus tapahtui – äiti menehtyi ja lastenvaunut raahautuivat kuorma-auton mukana

Kommentoi Facebookissa