KuPS ja Honka jatkoon europeleissä

Kuopion Palloseura on jalkapallon 2019 Suomen mestari .

Kuopion Palloseura on jalkapallon 2019 Suomen mestari. (Kuva AOP)

KuPS ja FC Honka pääsivät jatkoon Konferenssiliigan karsinnassa.

JALKAPALLO Uuden eurosarjan Konferenssiliigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta jatkoon eteni kaksi suomalaisjoukkuetta. KuPS ja FC Honka nappasivat jatkopaikan, mutta FC Interin taival katkesi heti avauskierroksella.

KuPS voitti toisessa osaottelussa kotonaan armenialaisen Noahin peräti 5-0. Otteluparin KuPS voitti yhteismaalein 5-1.

Toisessa osaottelussa maalit tekivät Urho Nissilä, Daniel Carrillo, Aniekpeno Udoh, Henry Uzochokwu ja Rangel. Toisin kuin ensimmäisessä ottelussa, oli KuPS kotonaan täysin omaa luokkaansa.

Espoon FC Honka lähetti laulukuoroon färsaarelaisen Runavikin yhteismaalein 3-1. Honka voitti vierasottelunsa samoin lukemiun. Jean Marie Dongou osui Hongalle kahdesti ja Lucas Kaufmann kerran.

Turun FC Inter sai pettyä, kun unkarilainen Puskas-akatemia voitti sen yhteismaalein 3-1. Inter ylsi kotonaan 1-1-tulokseen, mutta torstaina tuli vieraissa takkiin maalein 0-2.

Mestareiden liigan karsinnassa HJK murskasi ensimmäisellä kierroksella montenegrolaisen Buducnostin yhteismaalein 7-1. HJK:lla on hyvä mahdollisuus päästä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen, jos tie tyssää sillä Mestareiden liigan ja Eurooppa-liigan karsinnassa.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK murskasi vastustajansa eurokentillä

Kommentoi Facebookissa