Kuusikymppinen mies pahoinpideltiin teho-osastolle – uhrin jääminen henkiin on epävarmaa

Mies sai päähänsä erittäin vakavia vammoja ja häntä hoidetaan teho-osastolla.

Mies sai päähänsä erittäin vakavia vammoja ja häntä hoidetaan teho-osastolla. (Kuva Fotolia)

Poliisi kaipaa vihjeitä Tampereen Keskustorilla tapahtuneeseen pahoinpitelyyn.

PAHOINPITELY Noin 60-vuotiasta tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä pahoinpideltiin Tampereen Keskustorilla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tapahtuma-aika on ollut 6.10.2018 kello 02.06–02.08. Tekopaikka on ollut Hämeenkadun eteläpuolella kohdassa, jossa taksit kääntyvät Hämeenkadulta taksitolpalle.

Uhrin seurassa on ollut polkupyörää taluttava mies. Pahoinpitelyn uhri menetti tajunsa ja jäi maahan makaamaan. Mies sai päähänsä erittäin vakavia vammoja ja hänen jäämisensä henkiin on epävarmaa. Uhria hoidetaan teho-osastolla.

Tapahtuma-aikaan Keskustorilla on ollut liikkeellä useita kulkijoita. Paikalle tulleen ambulanssin henkilöstölle on ainakin kaksi henkilöä tullut kertomaan uhrin joutuneen pahoinpitelyn kohteeksi. Miehet ovat poistuneet paikalta jättämättä yhteystietojaan.

Sisä-Suomen poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi. Yhteyttä pyydetään ottamaan numeroon 029 544 5317 tai sähköpostitse keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Lue myös: Rikosilmoitusten ja julkisten pahoinpitelyjen määrät vähenivät – rikosten selvitysprosentti nousi

Kommentoi Facebookissa