Kyyditettävillä oli ongelmia – nainen hyppi taksin päällä, toinen ei halunnut maksaa matkaa

Poliisi on saanut selvitellä asiakkaiden ja taksien välisiä ongelmia. (Kuvituskuva Fotolia)

Viikonloppuna tehdyt taksimatkat eivät aina päättyneet yhteisymmärryksessä.

TAKSIMATKAT Hämeen poliisi kertoo tapauksista, joissa viikonlopun aikana tehdyt taksimatkat eivät ole päättyneet sulassa sovussa ja maksun kanssakin on ollut ongelmia. Joulupäivänä hiukan puolenyön jälkeen partio sai Riihimäellä tehtäväksi mennä selvittelemään taksikuskin ja asiakkaan välistä kiistaa.

Taksikuski oli ottanut noin 35-vuotiaan päihtyneen naisen kyytiinsä Lasitehtaantieltä. Nainen oli halunnut taksin vievän hänet Juhanintielle. Kesken matkan oli nainen alkanut väittää, että taksikuski ei aja oikeaa reittiä kohteeseen. Taksikuski kutsui paikalle poliisin selvittämään asiaa, mutta nainen ei halunnut maksaa poliisin läsnä ollessakaan kyytiä, vaikka taksikuskilla oli osoittaa sekä kyytiläiselle että poliiseille käyttämänsä reitti. Asiaa tutkitaan lievänä petoksena.

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka ei suostunut maksamaan taksikyytiään Riihimäen keskustassa. Poliisipartio tapasi paikalta noin kolmekymppisen miehen, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Miestä epäillään lievästä petoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lahdessa poliisi sai myöhään sunnuntai-iltana ilmoituksen kahdesta kerrostalon pihalla riitelevästä henkilöstä Kiveriössä. Paikalla selvisi, että alle 30-vuotias nainen oli riidellyt toisen henkilön kanssa ja samassa yhteydessä hyppinyt paikalla olleen taksin päällä sekä rikkonut taksin laitteita.

Nainen harasi vielä vastaan poliisipartiolle kiinnioton yhteydessä. Nainen otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja häntä epäillään vahingonteosta sekä haitanteosta virkamiehelle.

Lue myös: Rekasta roikkuneet metallitolpat lävistivät vastaantulevan koulutaksin – taksi ajautui ojaan

Kommentoi Facebookissa