Lauri Marjamäen kausi päättyi pettymykseen – Leijonat ulos MM-kisoista

Lauri Marjamäen kaksi vuotta kestänyt pesti Leijonien päävalmentajana päättyi ilman mitalia arvokisoista.

Lauri Marjamäen kaksi vuotta kestänyt pesti Leijonien päävalmentajana päättyi ilman mitalia arvokisoista. (Kuva AOP)

Suomen ailahteleva jääkiekkomaajoukkue putosi Sveitsille puolivälierässä.

MM-KISAT Välillä niin loistokkailla Leijonilla oli jälleen kerran se huono päivä – valitettavasti vain MM-kisojen tähän mennessä tärkeimmässä ottelussa. Jääkiekkomaajoukkueen MM-turnaus päättyi kirvelevään pettymykseen, kun Sveitsi kylvetti Leijonia puolivälierissä lukemin 2–3.

Ottelun alku näytti vielä siedettävältä, kun ensimmäisessä erässä Markus Nutivaara vei hienon nousunsa päätteeksi Suomen johtoon ajassa 7.01. Musta hetki maajoukkueelle koitti sitten toisessa erässä, kun Sveitsi latoi kiekon kolme kertaa neljässä minuutissa Harri Säterin vartioimaan maaliin.

Enzo Corvin, Joel Verminin ja Gregory Hofmannin maaleista Suomi ei toipunut kunnolla koskaan. Päätöserässä Suomi sai uutta toivoa, kun Sveitsin Michael Foralle vihellettiin 2+2 minuuttia korkeasta mailasta. Hienon syöttökuvion päätteeksi Mikko Rantanen laukoi 2–3-osuman, mutta lopussa Suomi ei onnistunut edes ilman maalivahtia.

– Harmittaa joukkueen puolesta, pettynyt päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi tuoreeltaan.

Lauri Marjamäen kaksi vuotta kestänyt pesti Leijonien päävalmentajana päättyi näin ilman mitalia arvokisoista, hänen jälkeensä leijonaluotsiksi tulee Jukka Jalonen.

Sveitsin kisat sen sijaan jatkuvat MM-kisojen välierässä, jossa maa kohtaa Kanadan. Toisessa otteluparissa vastakkain ovat Ruotsi ja Yhdysvallat.

Kommentoi Facebookissa