Lauri Markkaselle paha takaisku – peli jäi kesken

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa.

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa. (Kuva AOP)

Lauri Markkanen loukkasi olkapäänsä. Seuraavasta ottelusta hän jäänee pois, mutta luvassa voi olla pidempikin sairausloma.

KORIPALLO Chicago Bullsin suomalaispelaaja Lauri Markkanen satutti olkapäänsä perjantaina pelatussa NBA-ottelussa Orlando Magicia vastaan. Markkanen joutui jättämään pelin kesken oikeaa olkapäätään tuskaisen näköisenä pidellen.

Markkanen pelasi ottelussa 17 minuuttia. Hän ehti tehdä 13 pistettä ja napata viisi levypalloa.

Olkapää alkoi vaivata Markkasta jo ennen taukoa. Hän palasi sitkeästi kentälle vielä toisella jaksolla havaiten kuitenkin nopeasti, että pelitilanteessa siipeensä saanut olkapää ei kestä.

NBC Sportsin toimittajan K.C. Johnsonin mukaan Bullsin päävalmentaja Billy Donovan pitää Markkasen pelaamista epätodennäköisenä lauantaina jälleen Orlandoa vastaan pelattavassa ottelussa.

Juttuvinkki: Susijengibuumia uhkaa syöksykierre – kohtalonpeli helmikuussa Georgiassa

Markkasen kausi on ollut rikkonainen. Korona-altistus piti hänet sivussa seitsemästä alkukauden ottelusta.

Bullsille Markkasen pidempi sairasloma olisi todella paha takaisku. Markkanen on todella merkittävässä roolissa seuran pudotuspelihaaveiden kannalta.

Perjantaina Bulls sai maistaa tappiota Orlandon voitettua ottelun numeroin 123-119. Bulls on voittanut kauden 21 ottelustaan kahdeksan.

Itäisessä konferenssissa Bulls on sijalla 12 eli neljänneksi viimeisenä. Kymmenen parasta etenee pudotuspeleihin, mutta Bullsin osalta tavoitteen toteuttaminen on kova haaste, jos Markkanen joutuu olemaan pidempään sivussa.

Teksti Otto Palojärvi ja Kari Aho

Lue myös: Lauri Markkanen ailahtelee liikaa – heikko esitys kahden hienon ottelun jälkeen

Kommentoi Facebookissa