Lauri Markkaselta kymmenen pisteen paluu NBA-peleihin – ”Olin vain iloinen päästessäni kentälle”

Lauri Markkasen paluu kentille oli kelvollinen, vaikka Chicago Bulls hävisi ottelun.

Lauri Markkasen paluu kentille oli kelvollinen, vaikka Chicago Bulls hävisi ottelun. (Kuva AOP)

Suomalaisella ei ollut ongelmia kyynärpäänsä kanssa paluuottelussaan.

KORIPALLO Suomalaislaituri Lauri Markkanen teki kauan odotetun paluun koripalloilun NBA-kauden pelikentille. Markkanen joutui olemaan sivussa liigan runkosarjan 23 ensimmäisestä ottelusta harjoituksissa saadun kyynärpäävamman johdosta.

Paluupeli nähtiin viime yönä, kun Markkasen joukkue Chicago Bulls kohtasi vieraissa Houston Rocketsin. Markkasen paluu kentille oli kelvollinen, vaikka Bulls hävisi ottelun lukemin 105–121.

Markkanen aloitti ottelun vaihtopenkillä, mutta pääsi kentälle ensimmäisen neljänneksen lopussa ja heitti heti upean kolmen pisteen korin. Suomalainen sai kaikkiaan lähes 26 minuuttia peliaikaa ja pussitti 10 pistettä sekä otti neljä levypalloa.

– Olin odottanut tätä pitkään, Lauri Markkanen kommentoi Chicago Sun-Times -lehdelle.

– Ei ongelmia kyynärpään kanssa, mikä oli positiivista. Olin vain iloinen päästessäni kentälle. En välittänyt siitä, kuka oli vastassa.

Tappio oli Chicago Bullsille jo kuudes perättäinen, ja joukkue on voittanut pelaamastaan 24 ottelusta vain viisi. Vedonlyöjät eivät uskoneet joukkueen mestaruusmahdollisuuksiin kauden alkaessakaan, jolloin Unibet antoi peräti yli 300-kertaisen kertoimen Bullsin mahdolliselle NBA-mestaruudelle.

Lue myös: Miten Lauri Markkasen peli muuttuu? – NBA-selostaja ennakoi tulevaa koripallokautta

Kommentoi Facebookissa