Lauri Markkasen tehoilta ei riittänyt – ”Kyse on pienistä asioista”

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa.

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa. (Kuva AOP)

Lauri Markkanen heitti Chicago Bullsille 31 pistettä. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon Portland Trail Blazersin voitettua yhdellä pisteellä.

KORIPALLO Chicago Bullsin Lauri Markkanen oli erinomaisessa vireessä lauantaina pelatussa NBA-ottelussa upotettuaan 31 pistettä. Markkasen mahtipisteet jäivät kuitenkin laihaksi lohduksi Bullsille, joka hävisi Portland Trail Blazersille pistein 122-123.

Portland johti ottelua parhaimmillaan 19 pistettä kolmannella neljänneksellä. Bulls kuitenkin palasi rinnalle Markkasen ja Zach LaVinen johdolla.

Vain 11,5 sekuntia ennen loppusummeria Bullsin Coby White vei vapaaheitoillaan Bullsin viiden pisteen johtoon 122-117. Trail Blazers sai kuitenkin kirittyä edelle kahdella kolmen pisteen heitolla.

– Raskas tappio. Mutta olen varma, että opimme taas tästä. Kyse on pienistä asioista, Markkanen korosti ottelun lehdistötilaisuudessa.

Juttuvinkki: Susijengibuumia uhkaa syöksykierre – kohtalonpeli helmikuussa Georgiassa

Markkanen sai ottelussa peliaikaa yli 35 minuuttia. Hän upotti kuusi kolmen pisteen heittoa ja oli joukkueensa paras pistemies.

Ottelun sankari oli kuitenkin Portlandin Damian Lillard 44 pisteellään. Markkanen ei saanut estettyä Lillardin ratkaisevaa kolmosta.

– Hän on mieletön pelaaja yksi ainoista pelaajista liigassa, joka pystyy heittämään tuollaisen heiton tasaisesti sisään, Markkanen totesi Lillardista.

Tappio oli Bullsille kolmas peräkkäinen. Kauden 18 ottelustaan Bulls on voittanut seitsemän. Bulls on pudotuspeliviivan alapuolella sijoituksen ollessa itäisessä konferenssissa 11:s.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lauri Markkaselta heikompia otteita – ”Jotenkin pallo ei enää liikkunut”

Kommentoi Facebookissa