Leijonien kansanjuhla täyttää Kaisaniemen puiston – mestareiden mukana tähtiartisteja ja mitalijoukkueita

Leijonien kapteenin Marko "Mörkö" Anttilan laukaus on ohittanut Matt Murrayn Kanadan maalissa.

Leijonien kapteenin Marko "Mörkö" Anttilan laukaus on ohittanut Matt Murrayn Kanadan maalissa. (Kuva AOP)

Lavalla nähdään myös muiden tällä kaudella MM-mitaleita voittaneiden joukkueiden pelaajia.

KANSANJUHLA Slovakian MM-kisoissa kultaa voittaneita Leijonia juhlitaan Kaisaniemen puistossa järjestettävässä kansanjuhlassa maanantaina 27.5. klo 18 alkaen. Juhla-alueen pystytystöiden vuoksi alueelle ei turvallisuussyistä pääse paikalle ennen klo 16. Joukkue saapuu Kaisaniemeen arviolta 19–19.30 välisenä aikana.

Ennen MM-kultaa Bratislavassa voittaneita Leijonia lavalla nähdään muiden tällä kaudella MM-mitaleita voittaneiden joukkueiden – Nuoret Leijonat, Tyttöleijonat ja Naisleijonat – pelaajia ja joukkueiden jäseniä. Artistivieraista mukana juhlassa ovat muun muassa Paula Vesala, Samuli Edelmann, Teflon Brothers ja JVG.

Kansanjuhlaa voi seurata jättiscreeniltä Rautatientorilta. Kotikatsomoihin juhlan välittävät MTV, CMore ja MTV Uutiset LIVE.

Poliisi tiedottaa, että Suomen jääkiekon MM-kultamitalin kunnaksi järjestettävä kansanjuhla Helsingin Kaisaniemen puistossa hidastaa liikennettä merkittävästi Helsingin keskustassa. Eniten vaikutuksia on Pitkänsillan eteläpuolella ja Rautatientorin itäpuolella. Poliisi saattaa jääkiekkojoukkueen linja-autoa ja ohjaa tarvittaessa liikennettä linja-auton kulkureitillä.

Poliisi kehottaa välttämään saapumista keskustaan autoilla noin kello 16–22. Yksityisautoilun sijaan poliisi suosittelee käyttämään julkista liikennettä. Myös bussi- ja raitiovaunuliikenteessä saattaa olla viivästyksiä.

Lue myös: Kultaleijonien sankarikapteeni Mörkö-Marko Anttila – ”Olihan tämä nyt tai ei koskaan!”

Kommentoi Facebookissa