Maitorekan ja henkilöauton nokkakolari katkaisi liikenteen – nuorehko mieshenkilö menehtyi

Tie oli tapahtumapaikalla poikki koko yön, mutta nyt onnettomuuspaikka on saatu raivattua.

Tie oli tapahtumapaikalla poikki koko yön, mutta nyt onnettomuuspaikka on saatu raivattua. (Kuvituskuva AOP)

Liikenneonnettomuus kolmostiellä tapahtui hieman ennen keskiyötä.

ONNETTOMUUS Kurikassa Vaasantiellä sattui 19.7.2019 klo 23.30 ajoneuvoyhdistelmän ja henkilöauton välinen kolari. Onnettomuus tapahtui kolmostiellä noin sadan metrin päässä Vaasantien ja Kaskistentien risteyksestä Jalasjärven suunnasta.

Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi ajoneuvoyhdistelmän keulaan. Kolarin seurauksena maitorekka kaatui kyljelleen keskelle ajokaistaa ja henkilöauto ajautui ojaan. Pelastuslaitoksen mukaan maitorekassa oli lastina yli 20 000 litraa maitoa.

Yhteentörmäyksen johdosta henkilöauton kuljettaja, nuorehko mieshenkilö, menehtyi ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja loukkaantui lievästi. Ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita matkustajia.

Tie oli tapahtumapaikalla poikki koko yön, mutta nyt onnettomuuspaikka on saatu raivattua. Poliisi on suorittanut teknistä tutkintaa ja liikenne kulkee taas normaalisti. Poliisi ja tutkijalautakunta alkavat yhdessä selvittämään tapausta ja onnettomuuteen johtaneita syitä.

Lue myös: Mäennyppylän takaa tuli auto vastaan väärää kaistaa – kolme henkilöä loukkaantui nokkakolarissa

Kommentoi Facebookissa