Mies lähti seitsemän vuotta sitten lenkille koiransa kanssa – kadonnut löytyi nyt menehtyneenä

Mikkelissä Ristiinan alueella ilmoitettiin kadonneeksi mies, joka löytyi nyt kuolleena noin kilometrin päästä katoamispaikasta.

Mikkelissä Ristiinan alueella ilmoitettiin kadonneeksi mies, joka löytyi nyt kuolleena noin kilometrin päästä katoamispaikasta. (Kuva AOP)

Mikkelissä Ristiinan alueella 10.12.2014 kadonneeksi ilmoitettu mies on löytynyt.

KADONNUT Vuonna 2014 joulukuussa Ristiinan alueella katosi mies lähdettyään kotoaan lenkille koiransa kanssa. Lähiomaisten ilmoitusten perusteella poliisi käynnisti asiassa mittavat etsinnät, joita jatkettiin useiden päivien ajan.

Lisäksi poliisi puhutti mahdollisia tapauksesta tietäviä henkilöitä ja yritti selvittää katoamista tuloksetta. Viimeisten vuosien aikana tapauksesta ei tullut poliisille uusia tietoja.

Lokakuussa 2021 poliisille ilmoitettiin noin kilometrin päässä katoamispaikasta löytyneestä mahdollisesta vainajasta. Poliisi toimitti vainajan oikeuslääketieteelliseen ruumiinavaukseen ja asiassa selvisi, että kysymyksessä on noin seitsemän vuotta aikaisemmin kadonneeksi ilmoitettu mies.

Oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen perusteella asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Omaisille kadonneen henkilön löytyminen on luonnollisesti helpottava tieto ja pitkään kadonneena ollut mies pääsee nyt vihdoin asianmukaiseen viimeiseen leposijaan.

Lue myös: Poliisi tapasi miehen, joka on ollut kadoksissa vuodesta 2008 – ”Hän oli tavattaessa hyvävointinen”

Kommentoi Facebookissa