Mies ryöstettiin tunnelissa teräaseella uhkaamalla – tunnetko valvontakameraan tallentuneet tekijät?

Keravan ryöstön epäillyt tekijät valvontakameran kuvassa. (Kuva Poliisi)

Poliisi kertoo ryöstön tapahtuneen Keravalla Sampolan tunnelissa torstaina 27.1.2022.

RYÖSTÖ Hieman yli parikymppinen mies ryöstettiin viime viikon torstaina 27.1.2022 noin klo 20 Keravalla Sampolan tunnelissa teräaseella uhkaamalla ja fyysistä väkivaltaa käyttäen. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle epäillyt tekijä olivat ehtineet jo poistua paikalta.

– Uhrin kertoman mukaan kaksi miestä oli lähtenyt seuraamaan häntä ja Sampolan tunnelissa epäillyt tekijät olivat työntäneet hänet seinää vasten, lyöneet ja potkineet sekä teräaseella uhkaamalla ryöstäneet häneltä muun muassa pankkikortin, henkilökortin ja 200 euroa käteistä rahaa.

– Teon yhteydessä myös uhrin matkapuhelin oli rikkoutunut. Epäillyt tekijät olivat poistuneet paikalta Sampolan tunnelista kohti itää, kertoo rikoskomisario Krista Vallila.

Epäillyt tekijät ovat tallentuneet valvontakameran kuviin. Kuvissa toisella epäillyistä on yllään punainen toppaliivi, jonka alla musta paita sekä mustat housut ja valkoiset lenkkarit.

Toisella epäillyistä, joka kuvan perusteella olisi syntyperältään aasialaissukuinen, on yllään musta takki, jonka vasemmassa rintapielessä valkoinen kuvio ja tekstiä sekä valkoinen paita, mustat housut ja valkoiset Nike-merkkiset lenkkarit.

– Kaikki tiedot ja havainnot kuvissa näkyvistä epäillyistä ovat meille arvokkaita, sanoo Vallila

Poliisi pyytää lähettämään tiedot sähköpostilla rikostorjunta.jarvenpaa.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamalla virka-aikana poliisin numeroon puh. 0295 438814.

  • EDIT 2.2.: Tekijät on tunnistettu ja poliisi kiittää saamistaan lukuisista vihjeistä

Lue myös: Poliisin koirapartio tehokkaana – yhdeltä tehtävältä jäi kiinni kolme rikoksesta epäiltyä

Kommentoi Facebookissa