Mies yritti anastaa auton ja heitteli riehuessaan osia ulos – poliisi löysi passin ajoneuvon keskikonsolista

Miestä epäillään myös toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska hänen hallustaan löytyi kääntöveitsi.

Miestä epäillään myös toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska häneltä löytyi kääntöveitsi. (Kuva AOP)

Autosta oli revitty irti muun muassa aurinkolipat, taustapeili, kattoverhoilua, johtoja sekä takakontin muoviosia.

VAHINGONTEKO Keskiviikkona klo 2.30 oli Joensuussa osoitteessa Sepänkatu 22 pysäköintipaikalla tunkeuduttu henkilöautoon ja tuhottu auton sisäosia. Autosta oli revitty irti sisäosia ja viskottu niitä ulos autosta.

Autosta oli revitty irti molemmat aurinkolipat, taustapeili, ratin alla oleva muovisuoja ja sen alla olleet johdot, kattoverhoilua ja niiden alla olevia johtoja sekä takakontin muoviosia. Irti repimänsä tavarat mies oli heitellyt ulos autosta. Mies oli riehuessaan vahingoittanut myös auton molemmilla puolella olleita ajoneuvoja

Poliisipartion saavuttua paikalle selvittämään tapahtunutta, pihasta karkuun oli lähtenyt mies, jonka poliisi otti kiinni Malmikadulla. Miehen passi sekä muuta hänelle kuuluvaa omaisuutta oli löytynyt anastusyrityksen kohteeksi joutuneen auton keskikonsolista.

Miehen epäillään syyllistyneen useisiin vahingontekoihin ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritykseen. Miestä epäillään myös toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska hänen hallustaan löytyi kääntöveitsi.

Lue myös: Nuori mies puhkoi autojen renkaita – puukotti myös paikalle tullutta miestä ja naista

Kommentoi Facebookissa